Zuidwest USA 2018: wandelen in Arches National Park

Voordat we op reis gingen met Zoë had ik voor mezelf besloten dat we een paar dingen zeker weten zouden doen. Een daarvan was wandelen naar Delicate Arch in Arches National Park. Toen we er een aantal jaar geleden waren kregen we de indruk dat het een moeilijke wandeling zou zijn. Met de hitte van juli dachten wij destijds dat de wandeling te pittig zou zijn. Hoe die wandeling daadwerkelijk is laten we je in deze vlog zien. Verder nemen we je mee naar een aantal andere mooie en bijzondere rotsformaties in Arches. Ga je mee?

Wil je geen vlog missen abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Iedere donderdag komt er een nieuwe video online. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat wat je ervan vond.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *