Zuidwest USA 2018: Canyonlands, Capitol Reef en meer

Zoals ik in de Bryce Canyon vlog al aangaf hadden we een lange reis voor de boeg naar Moab. Gelukkig bracht die reis ons dwars door Capitol Reef National Park waar wij genoten van een lekker stuk Amerikaanse cherry pie en een prachtige wandeling naar Hickman Natural Bridge. Verder nemen we je mee naar Canyonlands en Death Horse Point State Park en beantwoord ik één van de meest gestelde vragen tijdens onze reis. Kijk dus snel deel zeven van onze reis door het zuidwesten van Amerika.

Wil je geen vlog missen abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Iedere donderdag komt er een nieuwe video online. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat wat je ervan vond.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *