Zuidwest USA 2018: vlog 6

Na onze wandelavonturen in Zion is Bryce Canyon aan de beurt. Hier deden we de minder bekende, maar mega prachtige, wandeling genaamd Fairyland Loop Trail. Het beginpunt ligt voor dat je het park officieel inrijdt, waardoor je letterlijk Bryce Canyon binnen wandelt. Kijk mee om weer herinnerd te worden hoe mooi Bryce is en waarom dit nationale park sowieso onderdeel moet zijn van jouw roadtrip door Amerika!

Wil je geen vlog missen abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Iedere donderdag komt er een nieuwe video online. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat wat je ervan vond. 

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *