Zuidwest USA 2018: vlog 4

Als je wilt weten wat je op een uurtje rijden van Zion nog meer kunt ondernemen dan is deze vlog voor jou. Ik neem je mee naar Snow Canyon State Park waar we al snel realiseerden dat flexibiliteit een must is om door de nauwe rotsen te klauteren. Ben je daanaast ook nog op zoek naar een fijne accomodatie in Zion? In deze vlog laat ik je zien hoe de “kamers” van Cable Mountain Lodge in Springdale eruit zien. Dit hotel ligt tegen de ingang van het populaire nationale park aan waardoor je met gemak het park in en uitloopt zonder je auto te gebruiken.

Wil je geen vlog missen abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Iedere donderdag komt er een nieuwe video online. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat wat je ervan vond. 

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Liefs Lian

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *