Zuidwest USA 2018: Vlog 2

Je hebt het natuurlijk allang gezien op YouTube (ahum), maar ook de tweede vlog staat online. De aankondigingen van de vlogs komen niet per se direct hier op de blog te staan, maar uiteindelijk wel. De reden hiervoor is meestal tijdsgebrek, want ik ben al blij als ik op donderdag een vlog online heb staan. Wil je dus zeker weten dat je geen vlog mist, abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat wat je ervan vond. 

Gaandeweg leer ik mezelf meer over videobewerking en heb ik al veel tips genoteerd voor onze volgende reis. Ondertussen komt er op mijn kanaal iedere week een nieuwe video online over onze roadtrip of roadtrippen door Amerika in het algemeen. Mocht je zelf iets graag willen zien of heb je een specifieke vraag, laat het mij dan weten.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *