Zuidwest USA 2018: Vlog 1

Een paar dagen later dan gepland staat dan eindelijk de eerste vlog van onze southwest USA roadtrip online. We beginnen lekker rustig, mijn stem waait weg in Monterey en over het algemeen moesten we hier nog een beetje werken aan onze “vlog skills”. Laat dit de pret echter niet drukken, ga er lekker voor zitten en kijk mee naar onze reis van Ventura naar Monterey. Op het einde geef ik nog een sneak peek voor de video van volgende week. 

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Wil je meer video’s zien, maar dan nog beter en mooier?! Abonneer je dan op mijn kanaal en geef deze video een duimpje omhoog!

Bedankt voor het kijken.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *