Winactie: Beslagkom en deegschraper van Rosti Mepal

De feestmaanden beginnen pas net, maar ik mag nu al iemand blij maken met mooie spullen.

Sinds kort heeft Rosti Mepal een webshop waar je hun gehele collectie op één plek kunt vinden. Zo kun je zien dat ze ontzettend veel producten voor in de keuken verkopen. Ik ben verrast door hun aanbod op het gebied van het bereiden van eten, met bakken als een verlengstuk daarvan en jij kunt nu kans maken om twee producten uit hun ‘bereiden’ lijn te winnen.

Ik heb mijn favorieten mogen kiezen en kwam uit bij de beslagkom Margrethe duotone van 3.0 liter en de deegschraper groot. Het leuke aan deze twee producten is dat je zelf je favoriete kleur uit kunt kiezen en dat is precies wat je in deze winactie ook mag doen.

Winnen

Om kans te maken op de beslagkom Margrethe duotone en de deegschraper moet je het volgende doen:

 1. Like Rosti Mepal en Cakeje Van Eigen Deeg op Facebook
 2. Ga naar de Rosti Mepal webshop en kies jouw favoriete kleur voor beide producten
 3. Laat hieronder een reactie achter met jouw gekozen kleur(en) en waarom jij deze producten wilt winnen!

Deze winactie loopt tot en met 8 november 2013 en op 9 november wordt op mijn Facebook pagina de winnaar bekend gemaakt.

Liefs Lian

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

28 Reacties

 • Done and done! Nou vind ik alle kleuren leuk, maar ik ga toch voor de felroze! En is dat jouw keuken hierboven op de foto? Wow!

  Reageer
 • Leuke winactie! Perfect zo grote beslagkom, is altijd lastig te vinden. Veel leuke kleuren, maar dan vind ik een paarse kom met een roze deegschraper wel een leuke combinatie:)

  Reageer
 • Oeh, wat leuk, ik doe mee!

  Ik heb gelike’t, en de mooiste kleur vind ik blauw (voor de beslagkom) en wit (voor de deegschraper) Spannend…!

  (En ik dacht ook dat het jouw keuken was, haha!)

  Reageer
 • Hele leuke actie! Altijd handig, nieuwe spulletjes voor ‘t bakken 🙂
  Qua kleur ga ik dan voor de roze deegschraper en de grijze beslagkom…

  Ben benieuwd!

  Reageer
 • Ik heb al een paar bewaarkommen met deksel van dit merk. En ben er heel tevreden over! Een beslagkom en deegschraper heb ik nog niet maar zou zeker leuk staan in mijn keuken. Ik zou dan kiezen voor een zwarte beslagkom en roze deegschraper. Ben dol op die kleuren. Succes nog met de winactie! Hopelijk kom je ook even bij de mijne langs! Groeten Daisy (Lekker Happen)

  Reageer
 • Toffe actie! Ik doe graag mee heb alles gedaan:) Ik zou voor roze (voor de beslagkom) en wit (voor de deegschraper) Super Spannend… 🙂
  xxx

  Reageer
 • Hey, wat leuk deze actie. Ik kies voor: Margrethe duotone in grijs en deegschraper groot in blauw.

  Reageer
 • Ik heb eens even geneust en ik zou voor een rode beslag kom en een roze deegschrapper gaan want die kleuren vloeken en dat is helemaal mij.

  Reageer
 • Leuke winactie Lian, ik doe mee! Mijn favoriet is de blauwe beslagkom en de grijze deegschraper.

  Reageer
 • Ik zu voor beide in het paars gaan. Mijn dochter en ik bakken sinds kort samen cupcakes (ze is bijna 3 en dol op alles wat paars en roze is), dit zal haar nog enthousiaster maken!

  Reageer
 • Zo handig, ik heb veel producten van Rosti Mepal in huis, en ze zijn multifunctioneel! En daarnaast ook nog eens leuk om te zien :-)! De beslagkom vind ik de blauwe kleur erg mooi, beetje petrolblauw lijkt het, gaaf zeg! De schraper zou ik graag willen winnen in dezelfde blauwe kleur… leuk als set! Ik wil graag winnen omdat ik veel bak, sowieso elke vrijdag een taart 🙂 voor het weekend samen met mijn kleuter dochter! Die vind dat helemaal gezellig én het is lekker en een stuk gezonder dan de gekochte koekjes en taartjes uit de winkel, want qua ingrediënten probeer ik de goede keuzes te maken! Deze set zou bij ons dus niet werkeloos in de kast staan en graag gebruikt worden voor nóg meer lekkere taarten, koekjes, cakejes, enz. enz. :-)!

  Reageer
 • Keigaaf deze actie, ik kende deze hele lijn van Rosti Mepal nog niet. Mocht ik het geluk hebben om te winnen dan ga ik voor de paarse deegkom en lime deegschraper. Met zulke lekkere knalkleuren wordt bakken nog leuker en weet ik zeker dat ik ze nooit kwijt raak, ze vallen lekker op in mijn keukenkastjes!

  Reageer
 • Wat een leuke actie zeg. Ook ik bak samen met mijn kleine bakker van 3 jaar elke vrijdag sinds kort wat lekkers voor het weekend. Hij is sindsdien niet meer uit de keuken te slaan. Geweldig.

  Ik ga graag voor de rode kleur, zowel de beslagkom als deegschraper. Mooie kleur.

  Reageer
 • Beide stuks in het oranje … vind ik best mooi! Geen idee ofdat het qua kleur bij de rest in men appartement past, maar het gaat er hem om de deegschraper en de mengkom thuis geleverd te krijgen (voor geen geld).

  Reageer
 • Ik zou rood voor beide het mooiste vinden. Ik ben gek op bakken en zeker met kerst is er straks weer genoeg te bakken. Daar zou het dus goed bij van pas komen! En normaal zie ik alleen overal van die lelijke witte bakken (die ik dus ook heb) maar rood past veel beter bij mijn keuken en rode KitchenAid.

  Reageer
 • Beiden in het paars.. Fantastisch mooi en gave kleur! In desperate need of een grote beslagkom!

  Reageer
 • Ik zou de kom in het grijs willen en de spatel zwart. Deze kleuren kom je namelijk niet veel tegen bij keukenaccessoires. Onze keuken is hoogglans zwart, dus dit zou een geweldige combinatie zijn.

  Reageer
 • ik vind paars erg mooi, voor de beslagkom en deegschraper. Ik bak veel samen met mijn dochter en dan zijn die leuke kleurtjes in de keuken een stuk vrolijker dan mijn oude witte (die inmiddels niet meer wit zijn)

  Reageer
 • Ik wil de rode kleur. Sinterklaas komt eraan in zijn rode mijter en de kerstman inmijn rode pak Geweldig vind ik deze maanden, tijd genoeg om te koken

  Reageer
 • Ah wat leuk!
  Ik vind ze beiden in rood erg mooi. Heerlijk om met zulke mooie spullen weer aan het bakken te slaan! Deze uitbreiding van mijn keukeninventaris is meer dan welkom. En extra leuk omdat we overal in ons nieuwe huis de kleur rood hebben verwerkt behalve in de keuken… Een rode touch is dus meer dan welkom 🙂

  Reageer
 • Wat een super gave actie!! Ik zou gaan voor de beslagkom in wit en de deegschraper in het oranje omdat mijn kleine kanjer dit zo’n mooie kleur vindt! Waarom een witte kom ;-)? In een witte kom komen de kleuren van het beslag extra goed tot zijn recht vind ik en dat is voor mijn kleine man nog leuker om te zien! We koken en bakken zo graag saampjes en het enige dat nog ontbreekt zijn de Mepal spulletjes! Ik zou ze erg graag in onze keuken willen gebruiken en reken er maar op dat ze ook veel gebruikt zullen worden :-)!

  Reageer
 • Ik zou graag een rode beslagkom winnen en een roze deegschraper. Ik weet dat dit niet altijd perfect matcht, maar ik kan wel wat kleur gebruiken in mijn keuken! Ik wil dit graag winnen om een heerlijke verjaardagstaart te baken op mijn verjaardag as maandag!

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *