Wie zoet is krijgt lekkers

IMG_8565

Wie zoet is krijgt lekkers! Vanavond is het pakjesavond in Nederland en dat wordt dan ook volop gevierd. Misschien niet door iedereen en wellicht ook niet allemaal vandaag, maar dit weekend is het gewoon feest. Vandaar dat ik mijn Sinterklaas recepten nog één keer voor jullie op een rijtje zet.

Hierboven zie je witte gevulde speculaas. Naar mijn mening vele malen lekkerder dan de standaard gevulde speculaas en gewoon eens een keer leuk om je gasten mee te verrassen. Het advies is om het deeg en de spijs te laten rusten, maar dat hoeft natuurlijk niet. De smaken zullen dan iets minder intens zijn.

Pepernoten chocolade bark

Een ontzettende lekkere snack en ook leuk om met de restjes chocoladeletters en pepernoten te maken na afloop van Sinterklaas: pittige pepernoten chocolade bark.

Zelfgemaakte amandelspijs

Een basisrecept dat je tot en met Pasen kunt gebruiken: amandelspijs. Heerlijk in feestbroden, banketstaven en natuurlijk gevulde speculaas! Ik leg jou uit hoe jij in een aantal stappen – nog geen kwartier tijd – zelfgemaakte amandelspijs kun creeëren.

Speculaas madeleines

Het laatste receptje dat ik dit jaar met jullie deelden: speculaas madeleines. Ik maakte gebruik van mijn witte speculaaskruiden – die had ik immers nog op voorraad – maar ze zijn net zo goed te maken met de standaard speculaaskruiden. Het huis zal er heerlijk van gaan ruiken! Deze madeleines zijn trouwens het hele jaar super lekker.

Ik wens jullie allemaal een mooi, gezellig en feestelijk weekend toe. Tot snel!

Liefs Lian

 

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *