Vliegen met een baby: de paklijst

Wij hebben onze koffers gepakt en kunnen niet wachten tot onze vakantie begint. Het wordt voor Zoë haar eerst vlucht. Niet maximaal vijf uurtjes naar een zonnig eiland, maar een intercontinentale vlucht naar de Verenigde Staten. De eerste keer vliegen met een baby kan een hele opgave zijn. Ik denk echter dat je met een goede voorbereiding al veel zorgen wegneemt. Daarom werk ik altijd graag met paklijst, maar ik kon voor Zoë niet echt een geschikte lijst vinden. Ik besloot om die reden een eigen paklijst te maken voor als je gaat vliegen met een baby. Ik heb er gelijk een mooie lijst van gemaakt. Op die manier kan ik het hier delen op de blog. Het is een pdf-bestand die je gratis kunt downloaden. Hoe handig is dat?!

De paklijst is zeer uitgebreid en is niet specifiek voor een jongen of meisje of voor een warme of koude bestemming. Je kunt om die reden bijvoorbeeld zelf invullen hoeveel rompertjes je wilt pakken en er is ruimte om zelf nog spulletjes erbij te schrijven. Wegstrepen kan natuurlijk, maar liever te veel op de lijst dan iets belangrijks vergeten. Ik heb verder onderscheid gemaakt tussen handbagage en gewone bagage en ik heb rekening gehouden met de extra artikelen die ik al benoemd had in het artikel Vliegen met een baby: De voorbereiding. Dit laatste is trouwens zeker de moeite waard om te lezen als je voor het eerst gaat vliegen met je kleintje.

De paklijst

Om de paklijst te downloaden klik je op onderstaande link of op de afbeelding hierboven. Vervolgens kun je de paklijst uitprinten en de hoeveelheden toevoegen die passen bij jouw duur van de vakantie. Het is een zeer uitgebreide lijst, maar wij gaan dan ook een flinke afstand afleggen en hebben een lange vlucht voor de boeg. Streep daarom vooral weg wat niet van toepassing is voor jouw reis.

Klik hier om de vliegvakantie baby paklijst te downloaden!

Laat even weten als jij de paklijst hebt gebruikt of wat jij zelf nog zou toevoegen of juist weg zou laten.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *