Ben jij klaar om ActiveCampaign voor jou te laten werken?

Ben jij klaar om ActiveCampaign voor jou te laten werken?

Je snapt geen hol van ActiveCampaign, of Mailblue, en waarschijnlijk heb je ook niet de tijd en/of zin om het zelf uit te zoeken. Wat jij wél wilt is het maximale halen uit je e-mailmarketing en het liefst zoveel mogelijk van je systemen automatiseren. Dat snap ik!

De voordelen van ActiveCampaign (Mailblue)

Automatisch e-mails versturen

Met een online cursus kun je in minder tijd, meer mensen helpen en houd jij tijd over voor andere dingen! Maar dat betekent niet dat je erop zit te wachten dat je die tijd kwijt bent aan het opstellen en versturen van e-mails iedere keer dat er weer een nieuwe klant met de cursus start. Met ActiveCampaign automatiseer je heel eenvoudig je online cursus, zodat je pas ECHT tijd over houdt om nog meer te doen waar JIJ blij van wordt.

Dé plek voor je e-mailmarketing

“Met een gratis weggever komen die klanten vanzelf!” Jij weet ondertussen dat je daar wel iets meer voor moet doen. Daarom heb je waarschijnlijk al een volledige strategie bedacht. ActiveCampaign is de plek om alles rondom je e-mailmarketing in te richten. De mogelijkheden om van je leads klanten te maken zijn eindeloos. Maak gebruik van lijsten én tags om inzicht te krijgen in wie je klanten zijn en gebruik ze in combinatie met passende e-mailfunnels én gerichte campagnes om jouw expertise te tonen en ze vervolgens een onweerstaanbaar aanbod te doen.

Koppelingen maken én systemen automatiseren

ActiveCampaign is een fantastisch e-mailprogramma omdat je het met verschillende andere online diensten kunt koppelen. Er valt zoveel meer te automatiseren met ActiveCampaign dan alleen je e-mails na die gratis weggever. Alleen al een koppeling met WooCommerce zal je leven als online ondernemer een stuk aangenamer maken. Maar het stopt niet daar, denk bijvoorbeeld ook aan koppelingen met WordPress, WebinarGeek én Calendly.

Ik ben Lian en op deze pagina betekent dit dat ik jou kan helpen bij het succesvol inzetten van ActiveCampaign voor jouw online onderneming. Naast ActiveCampaign-nerd ben ik Amerikareis-expert (tenminste dit was ik tot de pandemie een einde maakte aan die business), content creator en moeder. Toen de Corona pandemie roet in het eten gooide van mijn grote ondernemersdroom werd ik gedwongen te schakelen.

Ik zag andere online onderneemster aanmodderen met hun e-mailmarketing en automatiseringen dat ik spontaan besloot daar hulp en ondersteuning in aan te bieden. Met succes!

Want ik weet hoe het als online ondernemer is om je eigen e-mailmarketing in te moeten richten in ActiveCampaign. Mijn eigen digitale producten, reiscoach-diensten, online cursus en salesfunnels zijn allemaal geautomatiseerd. Door alles zelf te doen én hulp te hebben ingeroepen van een online marketeer, heb ik mij wegwijs gemaakt in een systeem en wereldje waar jij als ondernemer ook graag actief in wilt zijn. Met mijn kennis heb ik jouw problemen zo opgelost!

Dit is hoe ik direct kan helpen

.

“Formulieren, tags, campagnes, funnels, automatiseringen, lijsten en koppelingen maken. Waar heb je het over, Lian?” Duizelt het je nu al? Ik stel voor jou de basis in zodat alles werkt, het jou geen tijd kost en jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met je e-mailmarketing.

.

Je weet wát je moet schrijven, maar je hebt geen zin in die extra tijd die het je kost om jouw e-mail(s) in elkaar te zetten en ervoor te zorgen dat deze bij de juiste mensen op het gewenste moment in hun inbox komt. Ik help je er graag mee. Zo gepiept!

.

ActiveCampaign en Woocommerce gaan zo fijn samen. Jij wilt er toch ook voor zorgen dat jouw betalende klanten direct aan de slag kunnen met jouw online dienst of digitale product? Maar ook als je tastbare producten verkoopt kan een koppeling het verschil maken. Dit gaat je zoveel tijd opleveren!

.

Ik snap als geen ander hoe fijn het is als alles bij elkaar past en op elkaar aansluit. Jouw huisstijl verwerk ik in de formulieren en e-mail templates zodat alles bij elkaar past. Naast dat alles er mooi uitziet, zorg ik er natuurlijk ook voor dat het werkt.

.

Je hebt wellicht al de perfecte strategie voor je gratis weggever bedacht, maar hoe bouw je nu (letterlijk) die salesfunnel in ActiveCampaign? Met liefde en zorg richt ik jouw salesfunnels, oftewel automatiseringen, in zodat alles klopt.

.

Eigenlijk regel ik alles dat mogelijk is in ActiveCampaign. Omdat ik het nog niet eerder heb gedaan, betekent niet dat ik het niet kan. Zo leer ik continue bij om jou nog beter van dienst te zijn. Vraag daarom naar de mogelijkheden én ontdek wat ik voor jou kan doen!

Wat mijn klanten zeggen

Informeer naar de mogelijkheden

Moneybird

Zorgeloos boekhouden en geautomatiseerd factureren. Probeer 4 maanden gratis uit!

Mailblue

ActiveCampaign in het Nederlands voor jouw e-mailmarketing! Probeer 14 dagen gratis.

Canva

Bewerk al je foto's, video's, social media posts én gratis weggevers in Canva. Gratis of ga Pro!

Moeder van Zoë (3) en zwanger van de tweede, getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!