Video: Vakantievlog Florida 2017

Wat heeft het lang geduurd voordat ik de rust in mezelf gevonden had om deze video te bewerken. Een vakantievlog die eigenlijk nooit gefilmd is als vlog en ik er daarom maar het beste van heb proberen te maken. Ik geef jullie een kijkje in onze reis die wij in december 2017 maakten. We waren drie weken in Florida en hebben daar veel geleerd over reizen met een baby. Daarnaast zie je in deze video Nicky zwemmen met zeekoeien, spotten we dolfijnen in Clearwater Beach, probeert Zoë te vluchten in haar privéjet en nemen we jullie natuurlijk mee naar Disney World.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Wil je meer video’s zien, maar dan nog beter en mooier?! Abonneer je dan op mijn kanaal en geef deze video een duimpje omhoog!

Alvast bedankt voor het kijken.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

3 Reacties

 • Hoi Lian man en dochtertje,
  Wat een leuk filmpje is er gemaakt doet mij terug denken aan onze reis door de USA in 1997.
  Florida en Clearwater Beachr Disney World.en NASA dat was voor mij het ultieme hoogte punt toen komt me allemaal zeer bekent voor.
  Dat hebben mijn vrouw en mezelf achterhaald.
  We kiezen nu voor Zwitserland waar we al jaren heen gaan Tesin / Lugano zo langs het meer flaneren en restaurants.
  Groetjes, en nog vele mooie reizen waar het ook mogen zijn op deze aardbol.
  Harry.

  Reageer
 • Prachtige 1e vlog en herkenbaar voor ons! Zonder de Florida vlog had ik je nooit gevonden, want ben zelf niet echt een bakker 🙂 . Hoe meer Florida vloggers hoe beter! Voor meer Florida ideeën kijk ook even op ons kanaal https://youtu.be/tjGPkMd4szo (MMSKADVENTURES).

  Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *