Uitgelicht: Wat Katie Eet

Wat Katie Eet  is een kookboek vol recepten die je het water in de mond doen lopen, van voorgerechten tot toetjes. Katie Quinn Davies is bekend van de blog What Katie Ate en bracht vorig jaar haar eerste kookboek uit. Dit kookboek is sinds deze zomer ook in het Nederlands te verkrijgen en dus een perfect cadeau om aan een foodie te geven met Sinterklaas of Kerstmis, of zet het zelf op je verlanglijstje!

Ik kreeg het kookboek cadeau van mijn hubbie, omdat ik de laatste tijd zo van de kookboeken ben en de plaatselijke boekenwinkel (helaas) gaat sluiten en dus alles in de uitverkoop had staan.

Hieronder een paar kiekjes van dit boek vol mooie foto’s en heerlijke recepten! Jullie zullen zien dat dit een super mooi kookboek is.

Een heerlijke aardappelsalade met groene asperges en kappertjes, maar ook lekkere vleesgerechten staan in dit boek.

Mijn favoriete hoofdstuk: Toetjes! De frambozen cakejes op de voorkant van het boek doen mijn hartje sneller laten kloppen en ik heb nu al besloten dat ik onderstaande chocoladetaart zeker een keer ga proberen.

Ik ben fan, wat een onwijs mooi kookboek vind ik dit. Alleen al voor de lay-out, foto’s en inspiratie is dit een kookboek om in huis te hebben.

Titel: Wat Katie Eet
Auteur: Katie Quinn Davies
Uitvoering: Hardcover, 300 pagina's
Prijs: € 14,95
Bestellen: Bol.com

Liefs Lian

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *