Rondreis door Amerika 2019: Wandelen in Rocky Mountain National Park

Rocky Mountain Waterfall Sky Pond hike

Eindelijk zijn we dan in Rocky Mountain National Park. Je gelooft het haast niet maar dit is sinds lange tijd weer een nationaal park waar we nog nooit geweest zijn. Rocky Mountain stond al zo lang op onze lijst, maar toch kwam het er steeds niet van. Op het programma voor de eerste dag staat een intensieve wandeling naar Sky Pond. Een wandeling die begint bij Bear Lake en waarbij we onderweg langs allerlei andere bergmeren zouden komen. Wat we op dat moment nog niet wisten, is dat we Sky Pond uiteindelijk nooit zouden bereiken.

Twee dagen Rocky Mountain National Park

De eerste dag stond compleet in het teken van een dagwandeling. Voor ons is dat dé manier om een nationaal park beter te leren kennen. De drukte achter ons te laten en ultiem te kunnen genieten van de prachtige nationale parken van Amerika. Ons doel was Sky Pond, maar uiteindelijk bleek dit doel voor ons als gezin niet haalbaar. Ontzettend jammer, maar soms betekent reizen met kinderen dat je keuzes moet maken en dit was er eentje die voor ons gemaakt werd.

Ondanks dat we het einde net niet haalden, wisten we de “Rocky Mountains” toch helemaal tot de Timberline Falls te beklimmen. Een uitputtende wandeling, maar het helemaal waard.

De dag erna besloten we het nationale park te ontdekken zoals de meeste toeristen dit doen: met de auto en stoppen bij uitzichtpunten. Ook op deze dag hebben we hele mooie dingen gezien en een geweldige ervaring gehad. We sloten de dag af met een avondje wild life spotten bij Sheep Lakes.

Wil je weten waarom wij onze wandeling naar Sky Pond moesten stoppen en wat we allemaal in Rocky Mountain National Park gezien en gedaan hebben? Kijk dan onderstaande reisvlog van onze dagen in dit Amerikaanse nationale park.

Niks meer missen?

Wil je geen video missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Rondreis door zuidwest Amerika met een dreumes…

Nieuwe kijker? Video’s van onze vorige reis kun je bekijken via deze link.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *