Rondreis door Amerika 2019: Met overstap naar Denver

Eerste reisdag van Schiphol naar Denver vliegen

Op een hete zomerdag was het dan zover. Dertien maanden eerder waren we begonnen met het plannen van een roadtrip door Amerika. De reis zou starten in Colorado maar ons ook vervoeren naar Yellowstone, Grand Teton en Glacier National Park. We zouden ook wat minder bekende nationale parken gaan bezoeken en voor we het wisten hadden we een reis van vijf weken gepland. En toen op een hete zomerdag was het dus zover. Bepakt en bezakt stapten wij op de trein naar Hoofddorp voor een vliegreis met overstap naar Denver.

Vliegen naar Denver in Amerika met overstap

In Hoofddorp zouden we één overnachting hebben zodat we compleet uitgerust aan onze lange vliegreis naar Denver konden beginnen. Reis je met kinderen dan is het echt aan te raden de reis zo ontspannen mogelijk te beginnen. Midden in de nacht naar Schiphol rijden valt daar bij ons niet onder, dus begon onze droomreis in Hoofddorp.

Met overstap naar Denver

Hoe de reis naar Denver verder verliep kun je zien in onderstaande video. Van onze vlucht en overstap tot de eerste maaltijd in Amerika. Snel kijken dus!

Niks meer missen?

Wil je geen video missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Nieuwe kijker? Video’s van onze vorige reis kun je bekijken via deze link.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *