Rondreis door Amerika 2019: 3x leuke dingen doen in Colorado

Onze dagen in Rocky Mountain National Park zitten erop. Tijd om de koffers weer in de auto te laden en verder te rijden. Onze reis neemt ons “dieper” in de staat Colorado, waar we al snel de veelzijdigheid van dit mooie gebied ontdekken. Van tevoren hadden we ook al ontdekt dat je Nederland kunt bezoeken. Een stadje vernoemt naar ons eigen kikkerland. Hoe leuk is dat? We kiezen ervoor om hier te pauzeren en lunchen, ook hebben we nog een leuke verrassingen voor Zoë in petto.

Wat te doen in Colorado: Garden of the Gods

Wandelen in Garden of the Gods en een bezoek aan de Colorado State Fair

Na ons bezoek aan Nederland rijden we door naar Colorado Springs. Eenmaal aangekomen, checken we bij ons motel in. Ik heb wat moeite met het open krijgen van de deur, maar we zijn dan eindelijk binnen. Morgen staat er een volle dag op de planning. We willen starten in het park genaamd Garden of the Gods. Hier kun je wandelen (of paardrijden) rondom enkele bijzondere rotsformaties. Je hebt hier meerdere wandelroutes en Nicky heeft er vooraf al een uitgezocht en op zijn GPS-horloge geladen.

Na onze wandeling maken we ons klaar voor de activiteit waar ik persoonlijk erg benieuwd naar ben. We gaan een state fair verkennen en ontdekken hoe dat nou in het echt is. Na het zien van de koetjes en kalfjes, gaan we richting het kermisdeel van de state fair. Wow, zo anders dan in Nederland…het echte Nederland 😉

Wil je weten hoe onze reis er in geuren en kleuren uitzag? Kijk dan deze dagen van onze reis terug via bovenstaande video.

Niks meer missen?

Wil je geen video missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren.

Rondreis door zuidwest Amerika met een dreumes…

Nieuwe kijker? Video’s van onze vorige reis door zuidwest Amerika met Zoë (1,5) kun je bekijken via deze link.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *