Rondreis door Amerika 2019: Aankomst in Estes Park Colorado

Eenmaal aangekomen in Denver rolden we van de hete Nederlandse zomer in de hete zomer van Colorado. Op ons to-do lijstje stond dan eigenlijk ook niets anders dan de nodige boodschappen doen, afkoelen in het zwembad én een bezoek brengen aan de lokale splash pad. Dat is een speeltuin met een enorme waterzone erbij zodat kindjes heerlijk kunnen afkoelen met warm weer. Dit zie je veel in Amerika en dit soort speeltuinen zijn doorgaans gratis toegankelijk. Na onze dagen in Denver waren we er klaar voor om richting Rocky Mountain National Park te rijden.

Van Denver naar Estes Park

’s Ochtends deden we nog een aankoop, bear spray, die we later deze reis nodig gaan hebben, maar daarna reden we in een keer door naar Estes Park waar we bij aankomst direct de wandelschoenen aantrokken.

Omdat Rocky Mountain National Park geen voorzieningen voor mensen zonder tent of camper kent, verbleven wij in het aangrenzende dorpje Estes Park. Het stadje of dorpje ligt dan ook echt aan het park vast. Om die reden konden we onze eerste Rocky Mountain hike al vanuit dit stadje doen. Via Lumpy Ridge Trailhead wandelden we als gezin naar Gem Lake. Wow, wat een geweldige manier om kennis te maken met Rocky Mountain National Park.

Beelden van die wandeling en onze accommodatie in Estes Park kun je bekijken via onderstaande video.

Niks meer missen?

Wil je geen video missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Rondreis door zuidwest Amerika met een dreumes…

Nieuwe kijker? Video’s van onze vorige reis kun je bekijken via deze link.

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *