Met een

Roadtrip Reisplanner

krijg je precies wat je zoekt

Nieuwe Roadtrip Reisplanners coming soon...

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe Roadtrip Reisplanners. Momenteel is alleen de 23-daagse rondreis door zuidwest Amerika beschikbaar. Wil je meer informatie én een melding krijgen bij het lanceren van nieuwe Reisplanners. Laat dan je naam en e-mailadres achter, dan houd ik je op de hoogte!

23-daagse rondreis door zuidwest Amerika

Een droomreis door Amerika maken staat al jaren op je verlanglijstje, maar hoe pak je dit nou aan? Met deze kant-en-klare roadtrip door zuidwest Amerika zet je een gigantische stap in de goede richting. Het enige dat nog rest is plannen wanneer je op reis gaat en alle onderdelen boeken. Het denkwerk is al voor je gedaan én die eerste opzet van je reis heb je nu in handen. Een volledig reisplan voor maar €7,-

Deze route is helemaal perfect voor jou, want het reizen met een huurauto van locatie naar locatie zie jij wel zitten en daarom vind je na de volledig uitgestippelde route voldoende tips voor hotels die passen bij deze roadtrip. Overweeg je een camper? Dan deel ik handige tips hoe je deze route daarop kunt aanpassen. Jouw droomreis door Amerika kan beginnen!

Psst…deze roadtrip is vooral gericht op koppels die het avontuur aan durven te gaan en grenzen willen verleggen, maar werkt als inspiratie voor iedereen.

roadtrip door zuidwest amerika

Mis het niet!

Wil jij bericht ontvangen als er een nieuwe Roadtrip Reisplanner beschikbaar komt? Laat je e-mailadres achter en krijg persoonlijk bericht als er nieuwe Roadtrip Reisplanners beschikbaar zijn. Zo mis je absoluut niets!

Menu
Search