Amerika reiscoach

Hoe zou het voor jou zijn als...

 • je de hulp vindt om die reis naar Amerika werkelijkheid te maken?
  Dat je er niet meer alleen voor staat en kunt rekenen op de hulp van iemand met ervaring en expertise.
 • er iemand is bij wie je terecht kunt met al jouw vragen én daar ook antwoord op krijgt?
  Niet meer uren zoeken op het internet en eigenlijk net niet vinden wat je zoekt.
 • er alleen maar sprake is van voorpret in plaats van reisstress?
  Dat jij je kunt focussen op de leuke zaken van het plannen van een reis en in de rest ondersteund wordt op basis van jouw behoeften.
 • die droomreis naar Amerika niet langer meer een droom is maar gewoon werkelijkheid wordt?
  Eindelijk een reisdoel om naar uit te kijken en naar toe te leven.

Het kan

En ik ben het antwoord op al jouw Amerika-reisvragen. Want met mijn hulp wordt het plannen van jouw droomreis door Amerika een fluitje van een cent. Hoe gaaf is het als jij die droomreis naar Amerika echt gaat maken?
Amerika reiscoach

vraag maar raak

1:1 gesprek
75 incl. btw
 • Reiscoaching voor iedereen die een reis naar Amerika wilt plannen
 • Voor al jouw Amerika reisvragen
 • 60 minuten durend gesprek
 • Op afspraak via skype/zoom
 • Na afloop samenvatting van gesprek in je inbox
 • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Jouw USA Roadtripplanner

VIP-pakket
250 incl. btw
 • In 5 weken jouw droomreis van A-Z plannen
 • Advies-op-maat, persoonlijke begeleiding én informatie toegespitst op jouw wensen
 • Inclusief drie 1:1 gesprekken ter waarde van €170
 • Iedere week een e-book met duidelijke informatie over het plannen van een reis door Amerika mét bijbehorende tips en opdracht om direct mee aan de slag te gaan

vraag maar raak

1:1 gesprek
75 incl. btw
 • Reiscoaching voor iedereen die een reis naar Amerika wilt plannen
 • Voor al jouw Amerika reisvragen
 • 60 minuten durend gesprek
 • Op afspraak via skype/zoom
 • Na afloop samenvatting van gesprek in je inbox
 • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Jouw USA Roadtripplanner

pakket
250 incl. btw
 • In 5-6 weken jouw droomreis van A-Z plannen
 • Voor iedereen die een stok achter de deur nodig heeft en die droomreis werkelijkheid wilt maken
 • Inclusief drie 1:1 gesprekken ter waarde van €170
 • Advies-op-maat, persoonlijke begeleiding én informatie toegespitst op jouw wensen
 • Iedere week een e-book met duidelijke informatie over het plannen van een reis door Amerika mét bijbehorende tips en opdracht om direct mee aan de slag te gaan

Reiscoaching is voor velen nog een onbekend begrip, dus ik snap je vraag. Tegenwoordig willen we alles zelf doen, onze eigen keuzes maken en niet voor het standaard pakket kiezen. Ondanks dat we dit willen is dit niet voor iedereen zo makkelijk om te doen. Dat kan zijn omdat je niet weet hoe je moet beginnen of je hebt er te weinig tijd voor in je drukke bestaan. Je kunt je dan laten ondersteunen door iemand met veel reiservaring, iemand zoals ik. Een reiscoach kan een sparringspartner zijn, je op weg helpen terwijl je zelf de controle behoudt, een steun en toeverlaat bij het plannen van jouw droomreis én ervoor zorgen dat jij ontspannen op reis gaat.

In de eerste plaats ben ik een Amerika-reisexpert, waardoor ik mij als reiscoach richt op rondreizen door de Verenigde Staten. Ik bied reiscoaching aan jou als je droomt van een reis naar Amerik of wilt weten of een dergelijke reis voor jou (en je gezin) haalbaar is.
 
Zie jij al beren op de weg nog voordat je in Amerika bent? Ook die kan ik voor jou (op een diervriendelijke manier) uit de weg ruimen 😉
 
Laten we vooral samen bespreken welke hulp jij zoekt en of ik jou daarbij kan helpen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Nee. Daar ga ik ook niet over liegen. Mijn eigen reizen zijn altijd gebaseerd op de interesses en passies van mij en mijn gezin. Dat betekent dat sommige gebieden voor mij nog onontdekt zijn, maar ik andere al veelvuldig bezocht heb. Daarnaast is Amerika ook gewoon te groot om nu al alles gezien te hebben. Het komt er op neer dat ik (nog) niet over elke Amerikaanse staat tips kan geven vanuit mijn persoonlijke ervaring, wel heb ik voldoende kennis en ervaring over het plannen en maken van een road trip door Amerika om jou vanuit een breder perspectief te adviseren en ondersteunen zodat jij hoe dan ook het beste advies ontvangt.

Tijdens een “vraag-maar-raak” gesprek bespreken we jouw vragen, wensen en droomreis. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en expertise over het reizen door Amerika geef ik advies-op-maat en denk ik actief met je mee. Jij bepaalt wat je wilt halen uit het gesprek, omdat iedereen andere behoeftes, wensen en vragen heeft. Na afloop krijg jij een beknopte samenvatting van het gesprek met daarin de benoemde tips én adviezen. Het doel is dat jij de benodigde handvatten hebt verkregen om zelf verder aan de slag te gaan.

Het gesprek vindt in principe via video call zoals Skype of Zoom plaats.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we samen of ik jou kan helpen.

Een “vraag-maar-raak” gesprek (of sessie) duurt één uur en kost €75 inclusief btw. Mocht na afloop van een sessie blijken dat meer gesprekken gewenst zijn, dan is het mogelijk om de overstap te maken naar één van mijn aangeboden pakketten.

Wil je weten of een 1:1 gesprek iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik ben geen reisbureau en boek geen accomodaties, (vlieg)tickets of andere zaken voor jou. Jij behoudt de volledige controle over wat je boekt en weet daardoor precies waar elk dubbeltje naartoe gaat (min of meer dan 😉).
 
Wél kan ik je ondersteunen in het proces, bij vragen met je meekijken of helpen bij vertalingen, het opstellen van e-mails of telefonisch contact.

Het Roadtripplanner-pakket is een volledig pakket waarbij ik je van A-Z help jouw rondreis door Amerika te plannen. Een belangrijk onderdeel is een 5-weekse cursus waarin ik aan de hand van e-books al mijn tips en kennis met je deel. Daarnaast kijk ik met je mee, maak ik een eerste opzet van een realistische route gebaseerd op jouw wensen, kijk ik met je mee, begeleid ik jou en geef ik advies-op-maat aan de hand van drie 1:1 gesprekken van 60 minuten.

Inmiddels vind je online zoveel informatie dat je al snel het overzicht kwijt raakt. Het kost dan ook echt uren, dagen, weken en soms maanden aan zoekwerk om al die informatie te filteren. Je leest het eigenlijk al tussen de regels door, dat werk is al voor je gedaan of voer ik in opdracht van jou uit. Zie mijn hulp als een soort van fast forward-knop naar jouw einddoel: een rondreis door Amerika die voldoet aan al jouw wensen.

Daarnaast ben ik een fysiek persoon die je vragen kunt stellen en live kunt spreken. Dat is toch heel anders dan een stukje tekst op het internet waarvan niet duidelijk is hoe oud de tekst is, wie het geschreven heeft en met welk doel. De ondersteuning en het advies dat je van mij krijgt staan 100% in het teken van jouw droomreis.

Reisbureaus kunnen hele concrete pakketten aanbieden voor scherpe prijzen. Als je op zoek bent naar een standaard rondreis waar je in sneltreinvaart een paar van de highlights van Amerika kan zien dan kun je inderdaad beter een reisbureau binnenstappen en ben jij niet mijn klant.

Mijn aanbod en reiscoaching is voor iedereen die geen pakketreis of vaste formule wil. Mensen die willen afwijken van het bekende pad of, als ze het bekende pad willen bewandelen, de kans hebben alles op hun eigen tempo te kunnen ervaren. Een echte droomreis!

Daarnaast heb ik voor de Verenigde Staten meer kennis en persoonlijke reiservaring dan een gemiddelde reisbureau medewerker. Ik krijg niet betaald voor promotie en ontvang geen commissies. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat mijn tips en adviezen 100% eerlijk zijn en volledig in het teken staan van jouw reisplezier. De informatie die je van reisbureaus kunt verwachten is vaak eenzijdig en afhankelijk van de rondreizen die ze aanbieden en/of de commerciële targets die ze moeten halen.

Je bent in ieder geval niet de enige. Mijn hulp is wel vaker ingeschakeld terwijl er al zaken geboekt zijn. Echter, mijn cursus volgen of intensieve 1:1 begeleiding is niet meer handig voor jou.

Beter is het om een 1:1 gesprek van 60 minuten te boeken. Hiermee kun je voor jouw reis de puntjes op de i zetten, even sparren of aanvoelen of je gevoel goed zit, de laatste vragen laten beantwoorden en/of gewoon nog even iemand spreken die jouw reiszorgen uit de weg neemt.

Een gesprek met mij kun je daarnaast prima gebruiken voor de invulling van je droomreis. Misschien heb je alleen je eerste accommodatie vastgelegd en meer niet. Neem contact met mij op om te bepalen of mijn coaching van toegevoegde waarde is. Informeer vrijblijvend via het contactformulier hieronder.