Reiscoaching is een nog niet zo bekend begrip. Het klinkt ook een beetje vreemd om te zeggen dat je een coach inhuurt om samen met jou een reis te plannen. Maar eerlijk is eerlijk, dat klinkt toch als muziek in de oren? Een sparringspartner die met je meedenkt en ondersteunt waar nodig. Iemand die het meeste zoekwerk al voor je heeft gedaan, bekend is met de reisbestemming en ontzettend veel ervaring op zak heeft. Iemand die niet werkt op basis van commissies en dus 100% in dienst staat van jou en jouw droomreis. Dat is wat ik als reiscoach onder andere voor jou kan zijn. Als Amerika-reisexpert betekent dat ook dat mijn reiscoaching gericht is op de Verenigde Staten. Naast fervent Amerika-ganger ben ik ook afgestudeerd Amerika-deskundige en reis ik al meer dan 10 jaar – van roadtrips tot citytrips – met veel plezier door dit land.

Reiscoaching is voor jou als je graag zelf de controle houdt en niet voor het standaard pakket wil kiezen. Je ervaart echter dat dit toch makkelijker gezegd is dan gedaan. Dat kan zijn omdat je niet weet hoe je moet beginnen of je hebt er te weinig tijd voor in je drukke bestaan. Een reiscoach kan jou ook helpen als het bedenken van de route en bestemming wel lukt, maar de invulling niet. Of je zoekt juist iemand met wie je jouw reiszorgen en angsten wil bespreken. Iemand die de ervaring heeft en gerichte tips kan geven. Eigenlijk kan ik als reiscoach ontzettend veel bieden, want ik kijk naar jouw situatie, luister naar al je vragen en probeer ze natuurlijk zo goed mogelijk te beantwoorden. Alles om jouw droomreis werkelijkheid te maken en ervoor te zorgen dat jij zonder stress op reis kan. Wat wil je nog meer? 

 • Méér dan 10 jaar reiservaring door de Verenigde Staten
 • Ook persoonlijke tips voor reizen met kinderen
 • Advies-op-maat en reiscoaching

1:1 Reiscoaching

coachsessie via videocall
50
 • Lijst Item #1
 • Lijst Item #2
 • Lijst Item #3

VIP-programma

éénmalige pilotversie
€350
150
 • Lijst Item #1
 • Lijst Item #2
 • Lijst Item #3
pilot

Basisprogramma

Binnenkort te volgen
€250
197
 • Lijst Item #1
 • Lijst Item #2
 • Lijst Item #3

Reiscoaching is een vrij onbekend begrip, dus ik snap je vraag. Tegenwoordig willen we alles zelf doen, onze eigen keuzes maken en niet voor het standaard pakket kiezen. Ondanks dat we dit willen is dit niet voor iedereen zo makkelijk om te doen. Dat kan zijn omdat je niet weet hoe je moet beginnen of je hebt er te weinig tijd voor in je drukke bestaan. Je kunt je dan laten ondersteunen door iemand met veel reiservaring. Een reiscoach kan een sparringspartner zijn, je op weg helpen terwijl je zelf de controle behoudt, een steun en toeverlaat bij het plannen van jouw droomreis of ervoor zorgen dat jij ontspannen op reis gaat.

In de eerste plaats ben ik een Amerika-reisexpert, waardoor ik mij als reiscoach richt op rondreizen door de Verenigde Staten. Ik bied reiscoaching aan jou als je droomt van een reis naar Amerika, deze misschien al gepland hebt of wil weten of een dergelijke reis voor jou (en je gezin) haalbaar is.
 
Zie jij al beren op de weg nog voordat je in Amerika bent? Ook daar help ik je graag bij.
 
Laten we vooral samen bespreken welke hulp jij zoekt en of ik jou daarbij kan helpen. Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan!

Nee. Daar ga ik ook niet over liegen. Mijn eigen reizen zijn altijd gebaseerd op mijn eigen interesses en passies. Dat betekent dat sommige gebieden mij minder trekken en ik op andere plekken juist vaker ben geweest. Daarnaast is Amerika ook gewoon te groot om nu al alles gezien te hebben. Het komt er op neer dat ik (nog) niet over elke Amerikaanse staat tips kan geven vanuit mijn persoonlijke ervaring, wel heb ik voldoende kennis en ervaring over het plannen en maken van een roadtrip door Amerika om jou vanuit een breder perspectief te adviseren en ondersteunen.

Tijdens een coachingssessie bespreken we jouw vragen, wensen en droomreis. Vanuit mijn persoonlijke ervaring en expertise over het reizen door Amerika geef ik advies en denk ik actief met je mee. Na afloop krijg jij een korte samenvatting van ons gesprek met daarin de benoemde tips en adviezen. Het doel is dat jij de benodigde handvatten hebt verkregen om verder zelf aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om een uitgebreider coachingstraject te starten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan via het formulier hieronder contact met mij op en dan kijken we samen of ik jou kan helpen.

Een 1:1 sessie duurt één uur en kost €50,-. Mocht na afloop van deze sessie blijken dat intensievere coaching gewenst is, dan maak ik op basis van jouw wensen en hulpvraag een offerte voor een uitgebreider coachtraject.

Wil je weten of een 1:1 sessie iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek van 10 minuten.

Ik ben geen reisbureau of reisplanner en boek ook geen accomodaties, (vlieg)tickets of andere zaken voor jou. Jij behoudt de volledige controle over wat je boekt en weet daardoor precies waar elk dubbeltje naartoe gaat (min of meer dan 😉).
 
Wél kan ik je ondersteunen in het proces, bij vragen met je meekijken of helpen bij het contact opnemen met motel- of B&B eigenaren die alleen boekingen accepteren per e-mail of telefoon (ja, die zijn er en hebben wij fijne ervaringen mee).

Inmiddels vind je online zoveel informatie dat je al snel het overzicht kwijt raakt. Het kost dan ook echt uren, dagen, weken en soms maanden aan zoekwerk om al die informatie te filteren. Je leest het eigenlijk al tussen de regels door, dat werk is al voor je gedaan of voer ik in opdracht van jou uit. Het kost jou inderdaad geld, maar geen of minder tijd. Tijd = geld. Zie mijn hulp als een soort van fast forward-knop naar jouw einddoel, namelijk een rondreis door Amerika die voldoet aan al jouw wensen.

Daarnaast ben ik een fysiek persoon die je vragen kunt stellen en live kunt spreken, dat is toch heel anders dan een stukje tekst op het internet waarvan niet duidelijk is hoe oud de tekst is of wie het geschreven heeft. De ondersteuning en het advies dat je van mij krijgt staan 100% in het teken van jouw droomreis.

Reisbureaus kunnen hele concrete pakketten aanbieden voor scherpe prijzen. Als je op zoek bent naar een standaard rondreis waar je in sneltreinvaart een paar van de highlights van Amerika kan zien, dan kun je inderdaad net zo goed een reisbureau binnenstappen.

Mijn aanbod en reiscoaching is voor iedereen die geen pakketreis of vaste formule wil. Mensen die willen afwijken van het bekende pad of, als ze het bekende pad willen bewandelen, de kans hebben alles op een rustig tempo te kunnen ervaren. Een echte droomreis!

Daarnaast heb ik voor de Verenigde Staten meer kennis en persoonlijke reiservaring dan een gemiddelde reisbureau medewerker. Ik krijg niet betaald voor promotie en ontvang geen commissies. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat mijn tips en adviezen 100% eerlijk zijn en volledig in het teken staan van jouw reisplezier. De informatie die je van reisbureaus kunt verwachten is vaak eenzijdig en afhankelijk van de rondreizen die ze aanbieden en/of de commerciële targets die ze moeten halen.

Van 15-17 april 2019 heb ik een GRATIS Instagram-cursus gegeven met veel plezier. Medio juni start er een pilot-programma die toegang geeft tot al mijn kennis over het plannen van een rondreis door Amerika. Aan het einde van dit programma heb je jouw droomreis tot in detail uitgewerkt (en misschien zelfs al volledig geboekt voor 2020 of in ieder geval startklaar om op een later moment te boeken). Omdat het een pilot betreft is de prijs extreem laag (zo’n 60% korting) en doorloop je het programma met een kleine groep andere Amerika-gangers zodat we elkaar kunnen inspireren, helpen en steunen. Profiteer van dit bijzondere aanbod én help mij een knaller van een programma neer te zetten. Informeer vrijblijvend via het contactformulier hieronder.

Mocht je de boot voor dit bijzondere aanbod gemist hebben? Abonneer je dan onderaan deze pagina op mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht over mijn unieke cursusprogramma(‘s) en speciale abonnee-kortingen.

Je bent in ieder geval niet de enige. Mijn hulp wordt vaak ingeschakeld terwijl er al van alles geboekt is. Soms kan een gesprek (1:1 sessie) met mij er juist voor zorgen dat je de puntjes op de i kunt zetten voor jouw reis. Even sparren of even aanvoelen of je gevoel goed zit. Een sessie met mij kun je echter ook gebruiken om je reis in te vullen als dat nog niet gebeurd is. Misschien heb je alleen je eerste accommodatie vastgelegd en meer niet. Een gratis kennismakingsgesprek kan jou helpen bepalen of mijn coaching van toegevoegde waarde is. Informeer vrijblijvend via het contactformulier hieronder.