Lian-75-scaled-1.jpg

Ik ben Lian van rens

Ik inspireer kick-ass vrouwen om van hun dromen werkelijkheid te maken. Of dit nou een droom is als online onderneemster of het maken van die verre reis met je gezin. Met mijn praktische tips en inspirerende artikelen, ben jij niet meer te houden. Als ik het kan, kan jij het ook!

Allereerst,

… hoop ik je op weg te helpen in het moederschap, het ondernemerschap of als reislustig gezin door mijn ervaringen en praktische tips te delen op mijn blog.

Daarnaast

…bied ik mijn diensten aan als technisch virtual assistant om de zelfstandig online onderneemster in jou te helpen met e-mailmarketing en het automatiseren van je systemen met behulp van ActiveCampaign.

Bovendien deel ik diezelfde kennis met je in de vorm van video’s en eenvoudig te volgen cursussen voor als je het graag zelf wilt doen, werkt met een kleiner budget of een eigen VA-carrière najaagt.

Lian-13-1-scaled.jpg

Ook

… heb ik nog een ander bedrijf waar ik mijn passie voor reizen door Amerika met je deel. Met USA Roadtripplanner help ik jonge gezinnen en reislustige koppels die droomreis naar Amerika werkelijkheid te maken! Helaas staat dit even op een lager pitje vanwege de Coronapandemie, maar je bent altijd welkom op usaroadtripplanner.nl voor oprechte Amerikareisinspiratie!

over

Mijn eigen verhaal begint in 1985...

maar voor het gemak spoelen we vooruit naar 2017 waar ik in mei van dat jaar na enige moeite (verminderde vruchtbaarheid, een miskraam en dat soort crap) moeder ben geworden van een prachtige dochter. Onder meer het moederschap doet mij besluiten een leven als zzp-er (op dat moment freelance blogger) na te jagen. Na jaren niet meer lekker in mijn vel te hebben gezeten, ervaar ik weer rust en vrijheid. Er ontstaat zelfs ruimte voor een nieuwe ondernemersdroom.

mommy_and_me1

In 2019 besluit ik die droom te lanceren als online onderneming. Met USA Roadtripplanner help ik jonge gezinnen en reislustige koppels hun droomreis naar Amerika te plannen! Hiermee trek ik vanaf dag één betalende klanten aan en ben ik er klaar voor om er in 2020 een nog groter succes van te maken.

Door de Coronapandemie belandt mijn dienst als Amerika-reisexpert echter op de brandstapel. Ik word gedwongen te schakelen en besluit na enige soulsearching al mijn opgedane kennis van jarenlang bloggen en het online ondernemerschap in te zetten om andere zelfstandigen te helpen bij het succesvol maken van hun online onderneming. Dit doe ik als ActiveCampaign Virtual Assistant.

Daarnaast blijf ik actief als Amerika-reisexpert, scherp ik in de tussentijd mijn aanbod aan en hoop ik snel weer gezellige, reislustige gezinnen en koppels te helpen hun droomreis naar Amerika waar te maken.

Maar genoeg over mij! Vertel, wie ben jij en wat brengt jou op deze pagina?

Lian-66

Ziet dit er leuk uit?
Check onze Amerika-reisvlogs voor nog meer crazy rides >>

Moeder van Zoë (3) en zwanger van de tweede, getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!