Lian-75-scaled-1.jpg

Ik ben Lian van rens

Ik inspireer kick-ass vrouwen om van hun dromen werkelijkheid te maken. Of dit nou een droom is als online onderneemster of het maken van die verre reis met je gezin. Met mijn praktische tips en inspirerende artikelen ben jij niet meer te houden. Als ik het kan, kan jij het ook!

Allereerst,

… hoop ik je op weg te helpen in het moederschap, het ondernemerschap óf als reislustig gezin door mijn ervaringen en praktische tips te delen op mijn blog. Hieronder vind je de verschillende categoriën.

Daarnaast

…ben ik een echte nerd op het gebied van ActiveCampaign en blink ik uit op het technische gebied van online ondernemen. Ik help jou als online onderneemster om jouw ActiveCampaign en bedrijfsprocessen weer op orde te krijgen.

Vraag mijn gratis e-book en bijbehorende mini cursus Bouw je e-maillijst met ActiveCampaign in 3 stappen direct aan!

Lian-13-1-scaled.jpg

Ook

… heb ik nog een ander bedrijf waar ik mijn passie voor reizen door Amerika met je deel. Met USA Roadtripplanner help ik jonge gezinnen en reislustige koppels die droomreis naar Amerika werkelijkheid te maken! Helaas staat dit even op een lager pitje vanwege de Coronapandemie, maar je bent altijd welkom op usaroadtripplanner.nl voor Amerikareisinspiratie voor jou en je gezin!

over

Mijn eigen verhaal begint in 1985...

maar voor het gemak spoelen we vooruit naar 2017 waar ik in mei van dat jaar na enige moeite (verminderde vruchtbaarheid, een miskraam en dat soort crap) moeder ben geworden van een prachtige dochter. Onder meer het moederschap doet mij besluiten een leven als zzp-er (op dat moment freelance blogger) na te jagen. Na jaren niet meer lekker in mijn vel te hebben gezeten, ervaar ik weer rust en vrijheid. Er ontstaat zelfs ruimte voor een nieuwe ondernemersdroom.

mommy_and_me1

In 2019 besluit ik die droom te lanceren als online onderneming. Met USA Roadtripplanner help ik jonge gezinnen en reislustige koppels hun droomreis naar Amerika te plannen! Hiermee trek ik vanaf dag één betalende klanten aan en ben ik er klaar voor om er in 2020 een nog groter succes van te maken.

Door de Coronapandemie belandt mijn dienst als Amerika-reisexpert echter op de brandstapel. Ik word gedwongen te schakelen en besluit na enige soulsearching al mijn opgedane kennis op het gebied van online ondernemen in te zetten om andere online onderneemsters te helpen bij het succesvol maken van hun business en ze te ondersteunen met de technische kant ervan, om precies te zijn hun ActiveCampaign e-mailmarketing.

Behoorlijk onverwacht, maar ontzettend vereerd en dankbaar, wist ik met dit deze tak van sport tal van leuke ondernemers verder te helpen en is mijn doel nu meer dan ooit om zoveel mogelijk kick-ass onderneemsters te helpen ActiveCampaign succesvol in te zetten om zo hun online ondernemersdoelen te behalen.

Oh, en er is ook een tweede kindje onderweg…doe ik ik er ook nog even naast.

Maar genoeg over mij! Vertel, wie ben jij en wat brengt jou op deze pagina?

Lian-66

Moeder van Zoë (3) en zwanger van de tweede, getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!