Lian-75-scaled-1.jpg

Ik ben Lian van rens.

Ik inspireer kick-ass vrouwen om van hun dromen werkelijkheid te maken. Of dit nou een droom is als online onderneemster of het maken van die verre reis met je gezin. Als ik het kan, kan jij het ook!

Er was eens...

een studente Amerikanistiek die in augustus 2009 begon met het delen van haar cupcake, muffin, brownie en cheesecake-recepten onder de naam Cakeje van Eigen Deeg. Maar kleine meisjes worden groot en inmiddels schrijf ik over zoveel meer dan dat. Hieronder vind je de verschillende categorieën die mijn blog, naast mijn receptenarchief, rijk is.

En toen

… herontdekte ik mijn passie voor Amerika die ik niet langer onder stoelen en banken wilde schuiven. In de zomer van 2018 besloot ik alles op alles te zetten om mijn droom als Amerikareis-expert (yes, die titel heb ik zelf verzonnen want why not) uit te laten komen. Sinds 2019 help ik met USA Roadtripplanner jonge gezinnen en reislustige koppels die droomreis naar Amerika werkelijkheid te maken!

Amerika reiscoach
2

De twist...

kwam echter in de vorm van een pandemie. Mijn inkomen viel weg en het was aan mijzelf om met alles dat ik geleerd had over online ondernemen opnieuw te beginnen. Naast Amerikareis-expert bleek ik een enorme nerd te zijn op het gebied van ActiveCampaign en automatiseren. Sindsdien help ik andere kick-ass onderneemsters uit de brand met dit technische stukje van hun bedrijf.

Vraag mijn gratis e-book en bijbehorende mini cursus Bouw je e-maillijst met ActiveCampaign in 3 stappen direct aan!

10 dingen die je vast over mij wilt weten

In willekeurige volgorde prinses, mama, juffrouw, patholoog anatoom 😉

Eerstegraads docent Engels en uiteindelijk gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap om te combineren met mijn moederschap. Zodat ik kan zijn en doen wat ik wil (soort van), maar altijd met het doel anderen vooruit te helpen terwijl ik er ook zelf plezier aan beleef.

Bakken, Netflixen, slapen en chocolade brownies eten!

Gastvrouw zijn. Ik kom er altijd te laat achter om je iets te drinken en en wat lekkers aan te bieden (en heb vervolgens niks in huis) en mijn verwarming staat in de winter standaard 2 graden te koud. Kom je langs: doe dan een extra vest aan en begin het gesprek met “ik zou wel iets te drinken lusten”…

Mezelf kunnen dupliceren zodat ik meerdere dingen tegelijk kan doen.

Duh, de Verenigde Staten met als favoriete staten: Utah, Colorado, California, Oregon, Washington, Wyoming en Florida.

Heerlijke verse sushi en een goed glas wijn erbij!

Ik houd niet zo van terug naar het verleden gaan. Dus ik zie liever in de toekomst, terwijl ik nog leef, meerdere vrouwelijke leiders aan de top.

Ik geloof er niet zo in dat iets je overkomt. Behalve geboren worden (dus dan zou dat mijn antwoord zijn). Je maakt keuzes in het leven en die kunnen positieve of negatieve gevolgen hebben. Ik ben heel erg trots op de keuzes die mij verder hebben gebracht en hebben bijgedragen aan mijn geluk.

I felt my lungs inflate with the onrush of scenery—air, mountains, trees, people. I thought, “This is what it is to be happy.” – Sylvia Plath, The Bell Jar

Moeder van Zoë (3) en zwanger van de tweede, getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!