Lian-75-scaled-1.jpg

Ik ben Lian van rens.

Ik inspireer kick-ass vrouwen om van hun dromen werkelijkheid te maken. Of dit nou een droom is als online onderneemster of het maken van die verre reis met je gezin. Als ik het kan, kan jij het ook!

Er was eens...

een studente Amerikanistiek die in augustus 2009 begon met het delen van haar cupcake, muffin, brownie en cheesecake-recepten onder de naam Cakeje van Eigen Deeg. Maar kleine meisjes worden groot en inmiddels schrijf ik over zoveel meer dan dat. Hieronder vind je de verschillende categorieën die mijn blog, naast mijn receptenarchief, rijk is. Veel plezier met lezen!

Lian-62-CUT
Lian-12

En toen

… herontdekte ik mijn passie voor Amerika die ik niet langer onder stoelen en banken wilde schuiven. In de zomer van 2018 besloot ik alles op alles te zetten om mijn droom als Amerikareis-expert (yes, die titel heb ik zelf verzonnen want why not) uit te laten komen. Sinds 2019 help ik met USA Roadtripplanner jonge gezinnen en reislustige koppels die droomreis naar Amerika werkelijkheid te maken! Ben jij de volgende?

De twist...

kwam echter in de vorm van een pandemie. Mijn inkomen viel weg en het was aan mijzelf om met alles dat ik geleerd had over online ondernemen opnieuw te beginnen. Naast Amerikareis-expert bleek ik een enorme nerd te zijn op het gebied van ActiveCampaign en automatiseren. Sindsdien help ik andere kick-ass onderneemsters uit de brand met dit technische stukje van hun bedrijf. Wil jij ActiveCampaign ook succesvol inzetten voor je bedrijf?

Vraag mijn gratis e-book en bijbehorende mini cursus Bouw je e-maillijst met ActiveCampaign in 3 stappen direct aan!

Lian-55

Moeder van Zoë (’17) en Benjamin (’21), getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-expert, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!