hi, ik ben lian
“Hee Lian! Mag ik jou wat vragen? Ik wil ook zo’n mooie reis door Amerika maken. Kun je mij wat tips en advies geven? Wat kost zo’n reis nou precies? Waar begin je met plannen? Wij hebben nu twee overnachtingen voor Yosemite. Is dat genoeg? Wat raad je ons aan? Ik vind zo’n verre reis beangstigend, maar wil wel heel graag. Kun je mij helpen?”

Gewoon een greep uit de vragen die mij met regelmaat gesteld worden. Ik ben Lian, 33 jaar oud en ik heb méér dan 10 jaar Amerika-reiservaring. Daarnaast ben ik afgestudeerd Amerika-deskundige (ja, echt!) en heb ik 6 jaar als docent gewerkt waar ik ontdekte dat coaching mijn ware passie is. Met mijn kennis en ervaring wil ik jou helpen jouw droomreis door Amerika waar te maken. Niet meer dromen maar plannen!

Daarnaast schrijf ik blogs over het reizen door Amerika, reizen in het algemeen of reizen met kinderen. Maar ook schrijf ik van mij af over persoonlijkere kwesties en vind ik het leuk om nog af en toe een lekker recept geïnspireerd op de Amerikaanse keuken met je te delen. Heb je een vraag dan kun je mij die altijd stellen. Spreek ik je snel?

  • Méér dan 10 jaar reiservaring door de Verenigde Staten
  • uitgebreide kennis van land, cultuur én taal als afgestudeerd Amerika-deskundige
  • Advies-op-maat en reiscoaching voor iedereen die een droomreis door Amerika wil maken
  • persoonlijke tips voor reizen met (kleine) kinderen uit eigen ervaring
  • (Freelance) Content creator en spreker
Laat mij jou helpen jouw droomreis door Amerika werkelijkheid te maken

Wat een enthousiasme! Wanneer mag ik zelf weer?! Let's plan this road trip!

Marloes S.

Na de opstartcursus werd ik super enthousiast voor het plannen van een reis naar Amerika. De energie die Lian uitstraalt is aanstekelijk en dit geeft aan hoeveel plezier ze heeft en hoe toegewijd ze is aan het meehelpen van het plannen van jouw droomreis door Amerika!

Instagramcursist
Neem vandaag nog contact op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.