Je hebt een probleem…

Jij wilt heel graag naar Amerika. Je droomt er misschien al langere tijd van.

Alleen weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het plannen van die reis. Hoe pak je het aan? Wat moet je zeker doen en wat mag je zeker niet vergeten?

Bovendien wil je absoluut niet terugkomen van je reis met spijt dat je het ook anders had kunnen doen. En dat gevoel herken ik zo enorm. In 2010 maakten we onze eerste grote rondreis door Amerika…we kwamen thuis en, hoe gaaf de reis ook was, ik had het intense gevoel dat we zoveel meer uit onze reis hadden kunnen halen. Die specifieke reis hadden we geboekt bij een reisbureau, wel zelf samengesteld maar natuurlijk binnen de grenzen van het boekingssysteem en de (beperkte) kennis van onszelf en de reisbureaumedewerkster. Bij terugkomst van de reis waren twee dingen ons duidelijk: 1. wij willen terug en 2. zoals we het hadden aangepakt…dat nooit meer.

En terug gingen we zeker:

HI, IK BEN LIAN, AMERIKA-REISEXPERT ÉN REISCOACH. Met méér dan 10 jaar reiservaring door de Verenigde Staten sta ik klaar om jou te helpen jouw droomreis door Amerika werkelijkheid te maken. Geen “alweer volgeboekt” nadat je na uren zoeken op het internet je droomlocatie gevonden te hebben. Of een “hadden we maar” bij terugkomst van een mooie, maar zeer uitputtende reis. Met andere woorden, ik wil ervoor zorgen dat jouw droomreis door Amerika een onvergetelijke reis wordt in positieve zin. Ik bedoel, een rondreis door Amerika is geen goedkoop grapje, dus laten we het direct goed aanpakken.

Maar ik snap dat je dit leest om méér over mij te weten te komen. Laten we een stukje terug in de tijd gaan. Vlak voor die rondreis in 2010. Aan het einde van mijn studententijd richtte ik de blog Cakeje van eigen Deeg op. Geïnspireerd door de Amerikaanse keuken, mijn passie voor alles Amerika en mijn ervaringen van een stedentrip naar NYC, besloot ik mijn eigen muffin, cupcake en cheesecake recepten te gaan delen. Mijn foodblog en daarmee mijn liefde voor bloggen was geboren. Heel wat Amerika-reisjes en een carrière in het voortgezet onderwijs later, besloot ik in 2017 het roer om te gooien. 

Door de moeizame weg naar het moederschap toe, zat ik er mentaal behoorlijk doorheen. Ik wilde rust en zei mijn succesvolle baan als eerstegraads docent Engels vaarwel. Na de keuze om ontslag te nemen en als (freelance) content creator (in de vorm van foodblogger) verder te gaan, hervond ik mijn ware passie: Amerika. Wat velen namelijk niet wisten, is dat ik afgestudeerd Amerika-deskundige ben (ja, echt) en al jaren naar en door de Verenigde Staten reisde. Gooi alle kennis, ervaring en expertise bij elkaar en de perfecte Amerika-reisexpert én reiscoach was geboren. Mijn motto: Maak je droomreis naar Amerika werkelijkheid!

In maart 2019 ben ik officieel aan de slag gegaan als zelfstandige Amerika reiscoach voor iedereen die naar de Verenigde Staten wil reizen. Daarnaast werk ik als content creator en schrijf ik over het reizen door Amerika (met of zonder kinderen) op mijn blog. Mijn stukje internet, mijn blog, blijft daarnaast van mij en daarom vind je er ook persoonlijkere artikelen om mij beter te leren kennis en gooi ik er af en toe een tikkeltje momlife in. Daarnaast staat er nog een compleet archief aan recepten op mijn blog en vind ik het leuk om zo af en toe een nieuw recept geïnspireerd op de Amerikaanse keuken te delen. Eens een foodie altijd een foodie, toch? 

Ik leef daarnaast volgens mijn eigen motto en maak van mijn droomreizen werkelijkheid en help met liefde die van jou ook te verwezenlijken. Door dit te doen, heb ik al vele Amerika droomreizen vorm zien krijgen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ben jij de volgende?

Je hebt een probleem…

Jij wilt heel graag naar Amerika. Je droomt er misschien al langere tijd van.

Alleen weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het plannen van die reis. Hoe pak je het aan? Wat moet je doen en wat mag je zeker niet vergeten?

Bovendien wil je absoluut niet terugkomen van je reis met spijt dat je het ook anders had kunnen doen.

En dat gevoel herken ik zo enorm.

In 2010 maakten we onze eerste grote rondreis door Amerika. We kwamen thuis en, hoe gaaf de reis ook was, ik had het intense gevoel dat we zoveel meer uit onze reis hadden kunnen halen. Die specifieke reis hadden we geboekt bij een reisbureau, wel zelf samengesteld maar natuurlijk binnen de grenzen van het boekingssysteem en de (beperkte) kennis van onszelf en de reisbureaumedewerkster. Bij terugkomst van de reis waren twee dingen ons duidelijk: 1. wij willen terug en 2. zoals we het hadden aangepakt…dat nooit meer.

In de jaren daarna kwam gelukkig dit:

HI, IK BEN LIAN, AMERIKA-REISEXPERT ÉN REISCOACH. Met méér dan 10 jaar reiservaring door de Verenigde Staten sta ik klaar om jou te helpen jouw droomreis door Amerika werkelijkheid te maken.

Geen “alweer volgeboekt” nadat je na uren zoeken op het internet je droomlocatie gevonden te hebben. Of een “hadden we maar” bij terugkomst van een mooie, maar zeer uitputtende reis. 

Met andere woorden, ik wil ervoor zorgen dat jouw droomreis door Amerika een onvergetelijke reis wordt in positieve zin. Ik bedoel, een rondreis door Amerika is geen goedkoop grapje, dus laten we het direct goed aanpakken.

***

Maar ik snap dat je dit leest om méér over mij te weten te komen.

Laten we een stukje terug in de tijd gaan. Vlak voor die rondreis in 2010. Aan het einde van mijn studententijd richtte ik de blog Cakeje van eigen Deeg op. Geïnspireerd door de Amerikaanse keuken, mijn passie voor alles Amerika en mijn ervaringen van een stedentrip naar NYC, besloot ik mijn eigen muffin, cupcake en cheesecake recepten te gaan delen. Mijn foodblog en daarmee mijn liefde voor bloggen was geboren.

Heel wat Amerika-reisjes (zie de video hierboven) en een carrière in het voortgezet onderwijs later, besloot ik in 2017 het roer om te gooien. 

Door de moeizame weg naar het moederschap toe, zat ik er mentaal behoorlijk doorheen. Ik wilde rust en zei mijn succesvolle baan als eerstegraads docent Engels vaarwel. Na de keuze om ontslag te nemen en als (freelance) content creator (in de vorm van foodblogger) verder te gaan, hervond ik mijn ware passie: Amerika.

Wat velen namelijk niet weten, is dat ik afgestudeerd Amerika-deskundige ben (ja, echt). Gooi alle kennis, reiservaring en expertise bij elkaar en de perfecte Amerika-reisexpert én reiscoach was geboren. Mijn motto: Maak je droomreis naar Amerika werkelijkheid!

In maart 2019 ben ik officieel aan de slag gegaan als zelfstandige Amerika reiscoach voor iedereen die naar de Verenigde Staten wil reizen. 

Daarnaast werk ik als content creator en schrijf ik over het reizen door Amerika (met of zonder kinderen) op mijn blog.

Mijn stukje internet, mijn blog, blijft daarnaast van mij en daarom vind je er ook persoonlijkere artikelen om mij beter te leren kennis en gooi ik er af en toe een tikkeltje momlife in. 

Daarnaast staat er nog een compleet archief aan recepten op mijn blog en vind ik het leuk om zo af en toe een nieuw recept geïnspireerd op de Amerikaanse keuken te delen. Eens een foodie altijd een foodie, toch? 

Ik leef daarnaast volgens mijn eigen motto en maak van mijn droomreizen werkelijkheid en help met liefde die van jou ook te verwezenlijken. Door dit te doen, heb ik al vele Amerika droomreizen vorm zien krijgen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ben jij de volgende?

  • Méér dan 10 jaar reiservaring door de Verenigde Staten
  • uitgebreide kennis van land, cultuur én taal als afgestudeerd Amerika-deskundige
  • Advies-op-maat en reiscoaching voor iedereen die een droomreis door Amerika wil maken
  • persoonlijke tips voor reizen met (kleine) kinderen uit eigen ervaring
  • Content creator en sprekerMenu
Search