Hi! Ik ben lian, 33 jaar oud en met méér dan 10 jaar reiservaring door de VS sta ik klaar om jouw droomreis door Amerika werkelijkheid te maken. Naast mijn werkzaamheden als Amerika reiscoach ben ik online ondernemer, content creator, lekkerbek en mama van een peutermeisje.

***

Maar ik snap dat je hier komt om méér over mij te weten te komen. Laten we een stukje terug in de tijd gaan. Aan het einde van mijn studententijd richtte ik de blog Cakeje van eigen Deeg op. Geïnspireerd door de Amerikaanse keuken besloot ik mijn eigen muffin, cupcake en cheesecake recepten te gaan delen. Mijn blog en daarmee mijn liefde voor bloggen was geboren. In 2017 besloot ik echter het roer om te gooien. Door de moeizame weg naar het moederschap toe, zat ik er mentaal behoorlijk doorheen. Ik wilde rust en zei mijn succesvolle baan als eerstegraads docent vaarwel. Na de keuze om ontslag te nemen en als (freelance) content creator verder te gaan, hervond ik mijn ware passie. Wat velen namelijk niet wisten, of weten, is dat ik afgestudeerd Amerika-deskundige ben (ja, echt) en al ruim 10 jaar naar en door de Verenigde Staten reis. Gooi alle kennis, ervaring en expertise bij elkaar en je hebt de perfecte Amerika-reisexpert én reiscoach voor je. Mijn motto: Niet meer dromen, maar gaan!

Lian Amerika Reiscoach

In maart 2019 ben ik officieel aan de slag gegaan als zelfstandige Amerika reiscoach voor iedereen die naar de Verenigde Staten wil reizen. Daarnaast werk ik als content creator en schrijf ik blogs over het reizen door Amerika, reizen in het algemeen of reizen met kinderen. Maar ook schrijf ik van mij af over persoonlijkere kwesties, gooi ik er af en toe een tikkeltje momlife in en vind ik het leuk om soms nog een lekker recept geïnspireerd op de Amerikaanse keuken te delen. Eens een foodblogger altijd een foodblogger, toch? Hoe de toekomst er verder uitziet dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat ik mijn dromen waar ga maken en ik ben super dankbaar dat ik anderen daar ook mee mag helpen. Ben jij ook klaar om die droomreis naar Amerika waar te maken?

Hi! Ik ben lian, 33 jaar oud en met méér dan 10 jaar reiservaring door de VS sta ik klaar om jouw droomreis door Amerika werkelijkheid te maken. Naast mijn werkzaamheden als Amerika reiscoach ben ik online ondernemer, content creator, lekkerbek en mama van een peutermeisje.

***

Maar ik snap dat je hier komt om méér over mij te weten te komen. Laten we een stukje terug in de tijd gaan. Aan het einde van mijn studententijd richtte ik de blog Cakeje van eigen Deeg op. Geïnspireerd door de Amerikaanse keuken besloot ik mijn eigen muffin, cupcake en cheesecake recepten te gaan delen. Mijn blog en daarmee mijn liefde voor bloggen was geboren. In 2017 besloot ik echter het roer om te gooien. Door de moeizame weg naar het moederschap toe, zat ik er mentaal behoorlijk doorheen. Ik wilde rust en zei mijn succesvolle baan als eerstegraads docent vaarwel. Na de keuze om ontslag te nemen en als (freelance) content creator verder te gaan, hervond ik mijn ware passie. Wat velen namelijk niet wisten, of weten, is dat ik afgestudeerd Amerika-deskundige ben (ja, echt) en al ruim 10 jaar naar en door de Verenigde Staten reis. Gooi alle kennis, ervaring en expertise bij elkaar en je hebt de perfecte Amerika-reisexpert én reiscoach voor je. Mijn motto: Niet meer dromen, maar gaan!

In maart 2019 ben ik officieel aan de slag gegaan als zelfstandige Amerika reiscoach voor iedereen die naar de Verenigde Staten wil reizen. Daarnaast werk ik als content creator en schrijf ik blogs over het reizen door Amerika, reizen in het algemeen of reizen met kinderen. Maar ook schrijf ik van mij af over persoonlijkere kwesties, gooi ik er af en toe een tikkeltje momlife in en vind ik het leuk om soms nog een lekker recept geïnspireerd op de Amerikaanse keuken te delen. Eens een foodblogger altijd een foodblogger, toch? Hoe de toekomst er verder uitziet dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat ik mijn dromen waar ga maken en ik ben super dankbaar dat ik anderen daar ook mee mag helpen. Ben jij ook klaar om die droomreis naar Amerika waar te maken?

Lian Amerika Reiscoach
  • Méér dan 10 jaar reiservaring door de Verenigde Staten
  • uitgebreide kennis van land, cultuur én taal als afgestudeerd Amerika-deskundige
  • Advies-op-maat en reiscoaching voor iedereen die een droomreis door Amerika wil maken
  • persoonlijke tips voor reizen met (kleine) kinderen uit eigen ervaring
  • Content creator en spreker
Amerika-reisexpert titel
Laat mij jou helpen jouw droomreis door Amerika werkelijkheid te maken