Oreo milkshake

IMG_6209

Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar ik ben echt verrast door deze combinatie. Mijn inspiratie voor de Oreo milkshake vond ik op Pinterest en met een idee in mijn achterhoofd ging ik aan de slag. Ik ben de laatste tijd sowieso in een milkshake-kind-of-mood, dus verwacht deze zomer nog een aantal milkshake recepten. Deze Oreo milkshake is namelijk heerlijk, romig en je droomt er zo mee weg.

Laten we echter beginnen met onderstaand recept. Het glas heb ik trouwens vantevoren gedipt in verkruimelde Oreo koekjes door de rand eerst met ahornsiroop in te smeren. Oreo koekjes hebben alleen een beetje last van zwaartekracht, dus je moet de boel goed fijn crushen wil je de hele rand goed bedekt houden.

IMG_6208

Oreo milkshake

(1 persoon)

Ingrediënten
  • 5 Oreo koekjes
  • 150 gr biologisch slagroomijs
  • 1/2 cup melk
Bereiding
  1. Doe alle ingrediënten in een blender of hoge maatbeker (voor een staafmixer) en mix alles samen tot een gladde milkshake.
  2. Schenk over in een glas en decoreer eventueel met een extra Oreo koekje.

Het is altijd maar de vraag of je zoiets simpels een recept kunt noemen. Zorg in ieder geval dat de ingrediënten op de koekjes na goed koud zijn.

Ik vind milkshakes ontzettend makkelijk om te maken en veel lekkerder dan gewoon maar een bolletje ijs. Daarbij heb ik ook geleerd dat je een milkshake in een handomdraai zelf hebt gemaakt.

Is er nog een milkshake smaak die jou heel lekker lijkt? Ik hoor het graag.

Liefs Lian

Ook interessant

Lian-38-scaled.jpg

Hee, jij daar!

Mag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Lian. Een meisje, moeder, vrouw die met een zachte ‘G’ door het leven gaat en voldoening haalt uit andere mensen helpen. Ik heb vele rollen die ik met liefde vervul, maar mijn grootste passie is reizen door Amerika met mijn gezin. Als tijd geen issue zou zijn, schrijf ik iedere dag over al mijn passies op deze blog. In realiteit lukt dat niet altijd. Des te meer waardeer ik jouw bezoek. Dank je wel en liefs!

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *