Onze kleine meid is geboren

Op dinsdag 9 mei is onze dochter Zoë geboren. Wij zijn dolgelukkig en gaan lekker genieten met z’n drietjes van deze bijzonder tijd samen.

Om die reden zal het tijdelijk even wat stiller zijn hier op het blog. De komende week komen er nog wat artikelen online en morgen natuurlijk een speciale geboortetaart.

Natuurlijk kom ik over een paar weekjes zeker terug met lekkere recepten, informatieve artikelen en persoonlijke verhalen.

Ondertussen vind je nog allerlei recepten en artikelen van mijn hand op Laura’s Bakery en Handige Baktips waar ik sinds een tijdje ook voor schrijf. Dus ga daar vooral een kijkje nemen als je me niet kunt missen 😉

Liefs Lian

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

45 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *