Nordic Ware Heritage Tulband winactie

IMG_9696

Iedereen heeft ze wel eens gezien, de Nordic Ware bakvormen zijn helemaal ‘on-trend’. Zelfs Menno de Koning poseert er mee in zijn bakboek. Kookpunt vond dat het daarom tijd werd voor een leuke winactie waarbij mijn lezers een Nordic Ware vorm kunnen winnen. Ik koos voor jullie deze Nordic Ware Heritage Tulbandvorm uit en ging er voor Kookpunt mee aan de slag.

In maart staan de thema’s bakken en bonen centraal bij Kookpunt en de hele maand worden er leuke workshops en activiteiten met bakken en koffie georganiseerd. In de webwinkel van Kookpunt vind je een selectie van hun aanbod en vind je hier hun online collectie Nordic Ware bakvormen (om alvast een vorm voor jezelf uit te kiezen mocht je niet winnen). Als je benieuwd bent naar het volledige assortiment kun je ook een kijkje nemen bij Kookpunt op het Noordplein in Rotterdam. Ik had er tijdens mijn bezoek aan Rotterdam laatst geen tijd voor, maar anders was ik zeker even langs gegaan.

IMG_9666

De bakvormen van Nordic Ware herken je aan de scherpe, mooie en unieke vormen. Tegelijkertijd beangstigt dit mij dat een cake nooit zo strak uit de vorm kan komen met al die scherpe hoeken. Niets is minder waar, ik was blij verrast toen mijn zes cakejes strak en moeiteloos uit de vorm kwamen.

Zoals je kunt zien heb ik de vorm vantevoren goed ingevet. Ik zorg er altijd voor dat de boter zo’n beetje overal zit, dan weet ik zeker dat ik geen stukje gemist heb. Ik gebruik hier zelf een siliconenkwast voor, dan heb ik namelijk ook geen verloren kwasthaartjes in mijn cake zitten en kom ik toch overal goed bij. Na een dun laagje boter zorg ik voor een dun laagje bloem. Ik klop overtollig bloem altijd goed uit de vorm, zodat ik een dun filter van bloem overhoud.

IMG_9691

Zoals je kunt zien kwamen mijn mini tulband cakejes perfect uit de vorm. Ik liet ze een paar minuten afkoelen in de vorm zelf en keerde vervolgens de vorm met behulp van de handvaten aan de zijkant eenvoudig om op een rooster. Het recept voor deze cakejes deel ik volgende week na afloop van de winactie met jullie. Ze bevatten in ieder geval een apart ingrediënt.

De tulbandvorm zelf is lekker zwaar en doet mij denken aan de Amerikaanse gietijzeren grilpan die wij thuis hebben. Eigenlijk niet zo raar, want Nordic Ware is ook van Amerikaanse makelij. De vorm is dus lekker stevig en heeft handige handvaten die het makkelijker maken om de vorm vast te pakken. Wat Kookpunt over deze vormen zegt:

De bakvormen uit deze serie van Nordic Ware zijn zware bakvormen van gietaluminium. Dit materiaal zorgt voor haarscherpe details, perfecte bakresultaten en gelijkmatige bruining. De professionele anti-aanbaklaag zorgt er voor dat het baksel makkelijk lost.

Ik kan alleen maar bevestigen dat dit klopt. Natuurlijk moet de vorm zoals ik hierboven heb beschreven ingevet worden – dat staat ook op de gebruiksaanwijzing van de bakvorm. Het invetten kan vanwegen de scherpe details even een karweitje zijn, maar je inzet wordt dubbel en dwars beloond. Let er ook op dat deze vorm niet in de vaatwasser kan, net zoals gietijzeren pannen moet deze vorm met een sopje en een zacht sponsje schoongemaakt worden. Gelukkig heb ik dat voor zo’n mooie vorm wel over. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst en weet zeker dat ik hier jaren plezier van zal hebben, waarschijnlijk vele jaren langer dan mijn andere bakvormen.

nordicwareheritagemini

Nordic Ware Heritage tulbandvorm Winnen

De winactie is inmiddels gesloten. Ik mag Thirza feliciteren met de gewonnen bakvorm en ik wens haar veel bakplezier toe.

Jullie kunnen dus ook kans maken op dezelfde Nordic Ware bakvorm als ik nu heb. Je maakt eenvoudig kans op een Nordic Ware Heritage Mini Tulband  t.w.v. €34,90 door onder dit artikel een reactie achter te laten waarom jij deze vorm zo fantastisch vindt en ‘m dus wilt winnen. Mocht jij Cakeje Van Eigen Deeg trouwens nog niet op Facebook liken zou ik een like van jou erg waarderen (op naar de 1000), maar het is geen vereiste om te kunnen winnen.

De winactie loopt t/m 10 maart 2015 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Zijn jullie een beetje tevreden met de vorm die ik uitgekozen heb? Ik kijk uit naar jullie reacties.

Liefs Lian

Dit artikel is een gesponsord bericht. Lees mijn disclaimer.

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

67 Reacties

 • Leuke actie om een mooie bakvorm te winnen. Ik vroeg me ook altijd af of al die randjes wel zouden overleven als je de vorm eraf zou halen. Ja, dus! Ik heb nog geen kleine vormpjes dus zou hier heel blij mee zijn! Op FB volg ik jou al een heel geruime tijd! Succes nog!

  Reageer
 • oh ze zijn gewoon zo mooi.. maar waarom wil ik winnen en niet om zielig te doen.. maar dit worden onze laatste feestdagen die belangrijk zijn voor kleine kids met mijn mama ( hun oma) en we willen dit groots aanpakken en wat zouden cakejes uit deze vorm super leuk erbij zijn!! en we gaan er gewoon vanuit dat ze dan nog bij ons zal zijn .. normaal wilden we een brunch buitenshuis doen maar dat kan ze nu niet meer dus doen we het gewoon bij hun thuis…

  Reageer
 • Gewoon super die vormpjes, ik heb er al een paar van Nordic Ware, taart en koekjes komen altijd mooi uit de vorm! En …..er is nog een plaatsje vrij in de kast voor deze… maak ik al plaats ? 🙂

  Reageer
 • Ik heb bijna gekwijld bij het zien van alle mooie bakvormen! Ik zou deze vorm graag winnen om mijn oma’s tulbandrecept in te maken, zo heeft ieder zijn eigen “oma’s tulband” en geen geruzie over wie een dikker plak heeft gekregen! En ik volg en like je al langer, omdat het gewoon leuk is om te lezen wat je allemaal doet!

  Reageer
 • Wat een ontzettend gaven vorm, daar wil ik wel wat gezonde baksels in gaan maken. Dan valt niemand dan op, omdat de vorm zo gaaf is.

  Reageer
 • Zit al even naar m’n telefoon te staren om de juiste beschrijving te vinden waarom deze vorm zo geweldig is…maar eerlijk gezegd ben ik er gewoon stil van (en dat gebeurt niet zo heel vaak!!). Deze vorm is zo’n verschil qua kwaliteit dan de bakvormen die we ons normaal kunnen veroorloven…Ik weet zeker dat m’n pleegdochters en ik hier heel vaak mee in de keuken te vinden zouden zijn!! Blijven hopen dus maar…

  Reageer
 • Ik heb thuis een hele fijne grote tulbandvorm die ik van mijn oma heb gehad na het overlijden van opa. Ik ben er heel blij mee, maar zou ook een mooie kleine vorm kunnen gebruiken. Heb een aantal heerlijke recepten voor mini tulbandjes, maar niet de juiste bakvorm. Dan kan ik mijn veel geprezen tulband ook in kleine vormpjes erbij maken voor meer eetgenot dan met een plakje!

  Reageer
  • Superleuk, ik merk met verjaardagen en feestjes dat steeds minder mensen een groot stuk taart willen, dit zijn toch schitterende vervangers, want eerlijk is eerlijk, ik word alle variaties cupcakes nu ook wel eens zat. Het zou super zijn wanneer ik hem win!

   Reageer
 • Wauw perfecte cakjes!! Tulband is een van mijn favo vormen en met deze vorm heeft iedereen een eigen mini-versie, superleuk!!
  Mijn favo recept is n tulband met blauwe bessen en framboos, heerlijke combi

  Reageer
 • Om de oven in ons nieuwe huis goed in te wijden en alle klussers te verwennen met heerlijke baksels

  Reageer
 • Super lief en leuk vind ik deze kleine tulband vormpjes. Ik zou deze vorm dan ook dolgraag willen winnen. Een goeie reden heb ik niet. Misschien gewoon omdat ik gek ben op bakken en graag nieuwe recepten uit probeer? En ik nog geen andere vormen heb behalve de cake, taart en muffin vorm. Sinds kort volg ik je op instagram, ik kwam je tegen via Laurasbakery en zag dat je leuke foto’s/recepten plaatst. Staat het recept van deze minu tulbandjes ergens op jouw site? Ze zien er lekker uit:). Ik wil ze graag gaan maken het liefst in dit mooie blik natuurlijk;).

  Reageer
  • Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en dat je mij bent gaan volgen. Het recept van deze tulbandjes komt volgende week online … ik hou de spanning erin 😉

   Reageer
 • Ik heb deze vorm in het groot en hij is prachtig! Maar aangezien ik alleen woon is dit ook vaak veel te veel, waardoor ik de vorm niet zo snel gebruik 🙁 Hierdoor zouden de kleine bakvormpjes ideaal zijn en zou ik sneller gestimuleerd zijn om te gaan bakken 🙂 Tip: Moskovische tulbanden zijn heerlijk, en traditioneel in West-Friesland met Kerst en Pasen, heb het helaas nog nergens anders in NL in de supermarkten kunnen vinden rond deze feestdagen..dus dan maar zelf bakken met deze mooie vorm!

  Reageer
 • Zo leuk en schattig!!!! De kleine bakvormen die ik heb (spookjes en pompoenen) gebruik ik nooit omdat ze onmogelijk schoon te krijgen zijn, wat jammer is, want ze zijn wel leuker dan standaard vormpjes. Daarom lijken deze mini tulbandjes me ideaal!

  Reageer
 • Wat een prachtige tulband vorm! Ik ben zelf altijd fan van tulband cakes, omdat ze er altijd zo enorm feestelijk uit zien. Helaas maak ik ze veel te weinig, omdat ik maar alleen ben en een grote tulband dan vaak te veel is (zelfs als ik stukken weggeef hou ik dan nog over). Met deze vorm zou ik voor al mijn single vriendinnen een eigen tulbandje kunnen bakken, zodat we allemaal zelfs een klein feestje kunnen vieren als we alleen zijn.

  Reageer
 • Als hobby bak ik elk weekeinde, en zou graag de kleine tulband vorm willen winnen om nog een keertje jou recept “smeuïge chocolade tulband” te bakken. Ik had deze cake al een keertje gebakken en kan zeggen dat de familie helemaal weg is van deze heerlijke cake. Daarom wil ik het proberen in zo een kleine tulband vorm en daarna voor een kwart in chocolade dompelen zodat je strakke mooie chocolade punten krijgt.

  Reageer
 • Wow…prachtig. Ieder jaar bak ik iets anders als traktatie voor mijn collega’s. Wat zou dit leuk zijn. Mini tulbandjes.

  Reageer
 • Ohh, zo’n bakvorm zou ik graag toevoegen aan mijn collectie;-)))

  Reageer
 • Ik ben altijd groot fan van bakken geweest. Sinds ik vorig jaar in mijn studentenhuis kwam wonen, wachten mijn huisgenoten al vol spanning op taart, cupcakes en gebakjes. Helaas is het er door de drukte van mijn master nog steeds niet van gekomen. Maarrr de vakantie komt er aan dus tijd om weer te bakken, en deze mini-tulbantjes zijn daar perfect voor! Erg gave bakvorm die ik graag wil proberen!

  Reageer
 • Ik vind de vorm fantastisch. Zit al een tijdje te overwegen om de stapeltaartvorm te kopen. Die ziet er ook zo geweldig uit. Volgende maand ben ik jarig en dan staat 1 van deze 2 zeker op mijn verlanglijstje. Mocht ik deze winnen weet ik in ieder geval welke er op mijn lijstje moet komen…..

  Reageer
 • Oh wat een prachtige tulbandvorm!
  Die zou ik graag willen winnen, een keer wat anders dan de standaard bakvormen.
  Zou er graag lekkere recepten mee maken voor mijn verjaardag, om uit te delen en natuurlijk gewoon op een zondagmiddag.
  Groetjes, Rensina

  Reageer
 • Ben op je site gekomen via Laura’s Bakery. Ze schrijft zo enthousiast over haar baksels, waaronder ook haar bakfeestjes samen met jou!
  Deze mooie mini-tulbandvormen zijn een geweldige reden om acuut de mixer, meel en andere benodigdheden op het aanrecht te zetten en weer aan het bakken te gaan.
  Ik kijk in elk geval vol verwachting uit naar het recept van je feestelijke minitulbandcakejes!

  Reageer
 • Ik maak altijd een gewone cake,maar met deze vorm ziet er wat professioneler uit, dan simpele plakjes. Ik volg je nu ook op Facebook

  Reageer
 • Ik kom op jou blog terecht via Laura’s Bakery en ben meteen fan! Wat schrijf je ontzettend leuk, mijn complimenten!

  Zo’n Nordic Ware Tulband cakevorm lijkt mij geweldig! Ik leen nu heel veel spulletjes van mijn moeder (beide ontzettend veel liefde voor bakken) en ben nu langzaam een beetje mijn eigen collectie bakspulletjes aan het opbouwen. Deze zou daar echt perfect bij passen!

  En hoe leuk is het om niet een plakje cake, maar een minitulbandje te serveren aan je visite!

  Liefs Laura

  Reageer
 • Hey Lian, wat een mooie vorm! Die zou ik graag willen winnen. Waarom? Dan kan ik lekkere en mooie cakejes bakken voor in de pauze op school!! Tot morgen! Liefs Marlieke

  Reageer
 • Wat een geweldig mooie vorm! Daar zou ik wel eens mee willen bakken! Ik ga binenkort bakken voor de voedselbank en dan zijn zulke heerlijke cakejes toch geweldig om weg te geven!

  Reageer
 • Hoi, wat n schitterende cakejes zeg! Dat zou ik graag ook n x proberen met die supervorm! ik heb nog niks van Nordic Ware, vind ze best duur om aan te schaffen…

  Reageer
 • De smaak van mijn baksels is voor mij het allerbelangrijkste, maar met zo’n vorm zou je nog wegkomen met smakeloze cakejes 😉 Deze bakvormen staan al heel lang op mijn verlanglijstje. Leuk om te zien dat de vormen echt zo goed werken.

  Reageer
 • Wat zou ik deze graag willen uitproberen, en wat zijn ze prachtig geworden.Dat is altijd wel spannend, maar bij deze extra spannend.Ik vind ze leuk, sjiek en lekker voor bij het ontbijt, of een uitgebreide high tea wat ik binnenkort wil gaan doen.Op een mooie taartstandaard staat dat natuurlijk geweldig.
  Nordic Ware bakpannen staan zeer hoog op me lijstje, en bij het zien en lezen hiervan helemaal.

  Reageer
 • Oooh wat een super leuke vorm.
  Dat is veel leuker dan de standaard muffinvorm.
  Daar zou ik graag mee willen bakken en ik denk mijn dochter ook wel.
  Ik denk dat er een hele wereld voor me open gaat als je met deze Nordic Ware gaat bakken.

  Reageer
 • Ik zou deze vorm heel erg graag willen hebben omdat ik hem erg mooi vind en mijn vader ook. Het gaat natuurlijk om de smaak van de cakejes, maar als ze in een mooie vorm zitten helpt het ook wel!

  Reageer
 • Love!Love!Love! Ben een suprise high tea aan het regelen voor mijn zus. Aangezien ik net op mijzelf woon, en dus nog niet zoveel spulletjes heb, zou ik graag kans maken om deze te winnen.

  Reageer
 • Hoi Lian, wat zijn ze ontzettend leuk deze tulbandjes die je gemaakt heb. Ik hou je site in de gaten voor het recept. Ik ben sowieso al gek op tulband en deze kleintjes zijn daar een leuke variant op. Ik zie al de lekkerste hartige en zoete tulbandjes uit mijn oven tevoorschijn komen. Wat ik vooral mooi vind is de scherpe lijnen van de tulband. Super!!

  lieve groetjes, Joke

  Reageer
 • Oh wauw, wat zou ik deze graag willen winnen! Ik ben een enorme zoetekauw, ik sta minstens één keer per week in de keuken voor home made cakejes, koekjes, brownies en noem maar op. Over twee weken zijn mijn vriend en ik zes jaar samen, en dan wil ik natuurlijk uitpakken met iets bijzonders.. En deze tulbandvorm is dat zeker. Mijn vriend staat niet meer te kijken van alle zoetigheden die uit mijn keuken komen, maar ik weet zeker dat hij van deze tulbandjes zeker verrast zal zijn!

  Reageer
 • De mini tulband, wat staat die al lang op mijn verlanglijstje. Zou het dan dit keer my lucky day zijn? Ik ga alvast duimen en de recepten erbij zoeken…

  Reageer
 • Wat een supervorm!! Ik tel calorieen en in het weekend bak ik wel altijd iets lekkers. Met deze vorm kan ik kleine tulbandjes maken en kom ik ook niet in de verleiding, zoals bij een grote tulband, om teveel te eten en door te blijven eten ;-).

  Reageer
 • Ik wil graag meedoen! ben ook verrast over hoe de scherp de cakejes uit de vorm komen! Ik zou graag kijken of ik dat ook kan!

  Reageer
 • Oh wauw, ze zijn prachtig! Je hebt echt de perfecte vorm uitgekozen. Op pinterest staat heel veel inspiratie voor het opmaken van dit vormpje, onder andere met caramel en met icing. Ik staar al jaaaaren verlekkerd naar de grote variant van dit design!
  Ik heb geen Facebook, dus daar kan ik je helaas geen like geven, maar ik zou wel heel graag meedoen met je winactie. Hopelijk heb je snel die 1000 volgers 🙂
  Oh en trouwens, dit is inderdaad een vorm voor de rest van je leven. Binnen mijn familie zijn er een paar grote tulbandvormen (waaronder de jubilee bundt pan) die al jaren meegaan zonder enige slijtage!

  Reageer
 • Mooi zijn ze die kleine tulbandjes, ik heb wel een grote tulband maar we zijn maar met ons tweeen dus die gebruik ik niet zo vaak. Dus voor ons lijkt me deze vorm ideaal !!

  Reageer
 • Oh heel graag…ben ik blij als ik de vorm win, maak ik daarna weer een hoop mensen blij met overheerlijke baksels. Ik zeg: “win, win aktie” ook nog eens toepasselijk bij deze WIN-AKTIE;-)
  *facebook like is ✔️ Done

  Reageer
 • Als mijn vriend terug komt van een vakantie of weekeindje weg, dan bak ik altijd een cake voor hem. “Super lekker” zegt hij dan, maar zo langzamerhand is het niet meer echt een verrassing. De originele vorm die je hebt uitgekozen geeft weer ruimte voor vele nieuwe baksels. Ik denk dat je ze ook heel leuk kunt decoreren!

  Reageer
 • Hier word ik dus echt ZO vrolijk van! Ik ben echt een bakgek, maar regelmatig cakes of cupcakes, maar die worden nooit zo mooi als dat ze met deze bakvorm zouden worden… Ik ga dus hard duimen dat ik win! En natuurlijk like ik je op Facebook 😉

  Reageer
 • Hoe vaak ben ik niet de webshops van kookwinkels afgestruind, wegdromend bij super mooie (en helaas prijzige) bakvormen zoals deze?
  En toen kwam die Heel Holland Bakt aflevering in seizoen 1, toen iedereen een tulband moest maken…. Één van de kandidaten gebruikte de Heritage in het groot. Wat een prachtige tulband werd dat.
  En nu zie ik deze kleintjes! Wauw! Ik zou zo blij zijn met deze bakvorm!

  Reageer
 • Deze mini tulbandvormpjes zou ik ontzettend graag winnen, omdat ik cakes bakken heel erg leuk vind. Zo’n mooie vorm zou dat extra leuk maken. Jouw facebookpagina ga ik onmiddelijk liken.

  Reageer
 • Love it! Net je cinnamonrollsbericht gelezen, doorgescrolld naar het volgende bericht en ja, die vorm wil ik wel heel graag winnen! Net besloten dat ik morgen maar weer ga bakken :).

  Reageer
 • Met de kerst heb ik een nordic ware tulband vorm gekocht. Wat een geweldig zware vorm die keer op keer de cake goed lost, of deze cake nu gevuld is of niet. Ook bakt de cake heel mooi regelmatig bruin door het zware gietijzer.De vorm die je gekozen hebt vind ik zo mooi, die scherpe randjes waar volgens mij heel goed gesmolten chocola of glazuur langs kan laten lopen. Ik zou deze vorm heel graag winnen om dit uit te proberen. Hartelijke vakgroepen Elly Neve

  Reageer
 • Met Pasen komen mijn zus en haar vriend bij ons eten. Ik heb altijd een sterke band gehad met mijn zus, maar nu ze verliefd is hebben we minder tijd om samen door te brengen. Het is dus alweer een tijdje geleden dat we samen iets leuks gedaan heben of iets lekkers hebben gebakken. Het word dus een echt feest voor mij als ze komen & wat zou ik ze graag verrassen bij aankomst met cakejes gebakken in deze prachtige Nordic vorm!!! Fingers crossed….

  Reageer
 • De reden waarom ik deze bakvorm wil winnen is omdat ik na de feestdagen niet meer heb gesnoept en wat kilo’s ben kwijt geraakt. Dat verdient een cakeje van eigen deeg!

  Reageer
  • Overigens is deze vorm natuurlijk erg veelzijdig. Zowel letterlijk als figuurlijk, daarom lijkt het mij een fantastische bakvorm om er mee aan de slag te gaan.

   Reageer
 • Aahhh wat een leuke bakvormpjes, zou leuk zijn als ik de won. Ben namelijk een echte bakfanaat en wordt binnenkort 18 en dan zou ik er zo’n leuke traktaties mee kunnen maken voor op mijn stageschool (groep1/2) en voor mijn vrienden en familie 🙂

  Reageer
 • Ik zou het ontzettend leuk vinden om deze vorm te winnen. Zo kunnen we met het open huis aan het einde van deze maand de kijkers deze prachtige cakes voorschotelen! Helpt ze vast over de streep 🙂

  Reageer
 • Hoi wat een.supervorm ik maak wel eens tulband maar deze zijn te leuk en ik loop vaak langs en af en toe naar binnen bij kookpunt net een snoepjes winkel voor mij .ook iets te duur ff dus als ik win ga ik zo blij naar binnen en natuurlijk blijer naar buiten 🙂

  Reageer
 • Wij gaan geregeld met de caravan op pad maar kunnen geen oventje gebruiken in de caravan in verband met de stroom daar ik heel graag doe bakken lijkt het me heerlijk om hem in de caravan en thuis te gebruiken

  Reageer
 • Waarom?
  Ze zijn gewoon geweldig. Mooi van vorm, allemaal klein mini-tulbandjes. Incl. gat. Perfect!
  En bakvormen heb je nooit genoeg. Heerlijk al die verschillende modellen. Voor ieder moment, smaak of humeur de juiste vorm.
  De Nordic Ware bakvormen zijn ook prachtig als decoratie! Hij krijgt een ere-plek op mijn plank!

  Reageer
 • Lijkt me super. Binnenkort weer 2 verjaardagen dan kun je weer eens wat anders geven dan stuk taart. Ps leuke site met super recepten heb het net dit weekend gevonden en geliked

  Reageer
 • Wat een geweldige vorm! Ik maak voor mijn dansende dochter (power)muffins die ze tussen de lessen door kan eten voor snelle energie. Ze zou super verrast zijn met deze vorm!

  Reageer
 • Ik ben dol op mooie spullen om lekkere dingen te bakken voor de mensen van wie ik houd. Deze vorm zou prima in mijn keuken passen. Zo mooi dat het baksel echt met van die strakke randjes uit de oven komt. Hiermee voel je je vast een superbakker

  Reageer
 • Ik hoop iedere 10e van de maand dat ik de Staatsloterij win, dat lukt nog steeds niet dus het zou fijn zijn om dan deze prachtige bakvorm te winnen. Dan kan ik alsnog zeggen dat ik op de 10e een prachtprijs heb binnen gehaald!

  Reageer
 • Het klinkt misschien gek, maar ik word heel blij van mooie bakvormen! Alleen al om naar te kijken! En dan bedoel ik niet die lelijke siliconen vormen, maar de echte 😉
  Het lijkt mij heel leuk om te winnen!
  En vanaf volgende week heb ik extra veel tijd om alles uit te proberen, want dan ga ik met zwangerschapsverlof!

  Reageer
 • Omdat is dan eindelijk coole bakvormpjes heb in plaats van die old-fashion saaie rondjes en zodat ik ze kan gebruiken voor de sweet sixteen van een goede vriendin!

  Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *