Moodboard: van babykamer naar kinderkamer

Zoë is geen baby meer en wordt langzaam een echte grote kleine meid. Ondanks dat Zoë’s kamertje met meubels nog voldoet, kan ik het niet laten om alvast na te denken over de volgende stap. Van babykamer naar kinderkamer is weer zo’n project waar ik mij intens op kan verheugen. Nieuwe (of tweedehands) spulletjes scoren. Een groter bed kopen. En, niet te vergeten, een fijne kamer om in te spelen. Toen mij dan ook gevraagd werd om inspiratie op te doen via de website van woonwinkel Flinders vond ik dat geen straf. Ik zocht iets voor in bovenstaand hoekje, deed een rondje Pinterest en maakte mijn moodboard die ik hieronder met jullie zal delen.

Pinterest

Zoals ik zei ging ik zoeken op Pinterest en al vrij snel was het voor mij duidelijk dat een mooi plaatje van een leeshoek met bedhemeltje en lekker veel kussens mijn inspiratie zou zijn. Zoë heeft al een (voor)leeshoekje op haar kamertje en daar wilde ik op voortborduren. De kleuren groen, grijs en geel van de gevonden inspiratie waren niet naar mijn smaak, maar het idee en de sfeer wel. Hier kon ik iets mee.

Met dit plaatje in mijn achterhoofd dook ik daarom de digitale wereld van Flinders in. Ik hoefde niet lang te zoeken en vond al snel wat ik wilde en meer. Tijdens mijn zoektocht werd ik helemaal verliefd op de collectie Fruiticana van Ferm Living en dat kun je terugzien in mijn moodboard.

Moodboard
1. Ferm Living Fruiticana Tufted vloerkleed 2. Sebra Bedhemeltje klamboe 3. Ferm Living Palm kussen 4. Ferm Living Fruiticana strawberry kussen

Ik vind het aardig gelukt. Ik wilde een romantisch leeshoekje met een soort van retro/boho sfeertje. Langzaam begin ik verliefd te worden op mooie warme diepe kleuren. Deze diepe accentkleuren, zoals bordeauxrood, donkergroen en okergeel kun je terugzien in mijn moodboard. Om het wel wat zachter te houden kies ik ervoor om de kleur roze erin te houden. Zowel de klamboe als het aardbeien kussen geven die meisjes-look waar ik van houd. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt én of je deze Ferm Living collectie ook zo tof vindt.

Door op de links hierboven te klikken kun je de producten beter bekijken. Als je net zoals ik helemaal verliefd bent geworden kun je ze zelfs direct bestellen.

Liefs Lian

Dit artikel betreft een samenwerking met woonwinkel Flinders. Ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik zelf achter sta. Meer hierover lees je in mijn disclaimer.

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *