Mijn tarieven

Niks vervelender dan dat je vooraf niet weet wat de tarieven zijn van iemand. Ik wil er open en eerlijk over zijn. Ik heb een uurtarief voor de kleine opdrachten, de spoedklussen óf voor jou als je nergens aan vast wilt zitten. In principe is werken met pakketten voordeliger voor jou zodra ik aantal zaken voor je moet uitvoeren. In een gratis intake-gesprek zullen we snel genoeg ontdekken wat het beste bij jou past.

 • Uurtarief € 50

  Uurtje factuurtje. Jij hebt een probleem die ik kan oplossen. Ik ga voor je aan de slag en na afloop van de opdracht (of aan het einde van de maand) ontvang je de factuur. Ideaal voor kleine werkzaamheden of kortdurende opdrachten. Ik hanteer altijd een starttarief van €50 als ik voor je aan de slag ga op basis van uurtarief. Neem contact op of boek direct een intakegesprek.

 • Startpakket € 147

  Met het startpakket wordt jouw ActiveCampaign e-mailmarketing in orde gemaakt. Ik loop alle basisinstellingen na, maak de benodigde lijsten aan (2 of 3), voorzie jou van één e-mailtemplate in jouw eigen huisstijl, zorg voor één opt-in formulier die AVG-proof is én maak een standaard gratis weggever automatisering voor je aan. Jouw e-mailmarketing kan beginnen. Neem contact op voor meer informatie.

 • Automatiseren € 227

  Het blijkt dat jouw wensen de inhoud van het startpakket overstijgen. Jij zoekt meer maatwerk. In een intakegesprek zullen we bekijken of dit pakket (5 uur*) past bij jouw wensen.

 • I need you in my business € 397

  Jij hebt meer nodig. Gewoon jouw eigen ActiveCampaign mannetje, uh vrouwtje die jou kan bijstaan bij al jouw e-mailmarketing wensen. Dit pakket (10 uur*) is perfect als je jouw ActiveCampaign zaken uit handen wilt geven. Neem contact op voor meer informatie.

 • Be mine! € 735

  Jij hebt grootste plannen. Dit pakket (20 uur*) is ideaal als er een groot project voor de deur staat (of meerdere) dat je van A-Z uit handen wilt geven. Informeer naar de mogelijkheden. Betalen in twee termijnen is ook mogelijk.

* De uren binnen de pakketten dienen binnen zes maanden gebruikt te worden. Indien de uren niet volledig gebruikt zijn, komen deze na de zes maanden te vervallen. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Algemene Voorwaarden.

Informeer naar de mogelijkheden

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Moeder van Zoë (3) en zwanger van de tweede, getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!