Tarieven

Tarieven

Niks vervelender dan dat je vooraf niet weet wat de tarieven zijn van iemand. Ik wil er open en eerlijk over zijn. Ik hanteer geen uurtarief. Dat betekent dat ik op basis van jouw verzoek een prijsopgave maakt, zo weet jij vooraf precies hoeveel de werkzaamheden jou gaan kosten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Daarnaast werk ik met een aantal vaste pakketten/services voor de meest gevraagde diensten. Deze vind je hieronder. Zo krijg je direct een idee van de mogelijkheden en de kosten.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
 • VIP Masterclass € 99

  Als het op ActiveCampaign aankomt draai jij je hand er niet voor om, om het werk zelf te doen. Volledige uitbesteden is dan ook niet wat je zoekt, tenminste niet nu. Maar je wilt wel hulp, want je hebt een probleem waar je simpelweg niet alleen uitkomt bij gebrek aan tijd, kennis of een beetje van beiden. Eigenlijk zou je wel het advies van een ActiveCampaign-expert kunnen gebruiken die jou snel op weg helpt zodat je het vervolgens verder zelf kunt opppakken. Laagdrempelig en snel is wat mijn VIP Masterclass zo briljant maakt.

 • ActiveCampaign Scan € 227

  Jij bent al een tijdje bezig met ActiveCampaign maar of je er het maximale uithaalt…dat is de vraag. Je vraagt je uberhaupt af of dat wat er staat wel handig is en je bent eigenlijk van mening dat je account een zooitje is geworden. Maar waar begin je om dit te fixen? Met de ActiveCampaign Scan ga ik dit voor je uitzoeken met als resultaat dat je antwoord krijgt op diet vraag en daarnaast een concreet oplossingsgericht advies ontvangt in de vorm van praktische tips.

 • Startpakket € 357

  Jij wilt een start maken met e-mailmarketing en daarmee ook een grote stap zetten in het automatiseren van je bedrijfsprocessen. Misschien ben je al aan de slag gegaan met e-mailmarketing via een ander systeem, zoals bijvoorbeeld MailChimp, en wil je juist overstappen naar ActiveCampaign omdat er meer mogelijkheden zijn. Ook dan is dit pakket voor jou. De belangrijkste voorwaarde voor het startpakket is dat je ActiveCampaign/MailBlue account nog leeg is of dat je zelfs nog een account moet aanmaken.

 • All-In pakket € 597

  Jij bent er helemaal klaar mee. Je wilt nu stappen zetten om je ActiveCampaign zo optimaal mogelijk in te zetten en gebruiken. Je hebt grote twijfels over wat er nu staat, je lijsten en tags zijn een rommeltje, je betaalt voor contacten die je mails niet lezen en je wilt dat de automatiseringen ook echt gaan doen zoals je het voor ogen had. Jij wilt niet alleen een scan met adviezen of het verwijderen van een paar inactieve contacten, maar direct een complete overhaul van je hele account. Jij wilt professionaliseren en wel zo snel mogelijk!

Op mijn tarieven en diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Bij akkoord op mijn werkzaamheden geef je aan kennis te hebben genomen van deze voorwaarden.

Jij zoekt meer maatwerk?

Helemaal logisch, want de mogelijkheden van ActiveCampaign zijn oneindig en eigenlijk niet samen te vatten in een standaardpakket. Neem dus gewoon contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Oh en psst…niemand zeggen hè, maar maatwerk staat niet gelijk aan torenhoge prijzen. Wil je gewoon dat ik een automatisering bouw of alleen maar de koppeling tussen ActiveCampaign en je webshop verzorg, informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen!

Contact

Informeer naar de mogelijkheden. Vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Moeder van Zoë (’17) en Benjamin (’21), getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-expert, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!