Mijn tarieven

Niks vervelender dan dat je vooraf niet weet wat de tarieven zijn van iemand. Ik wil er open en eerlijk over zijn. Ik heb een uurtarief voor de kleine opdrachten, de spoedklussen óf voor jou als je nergens aan vast wilt zitten. In principe is werken met pakketten voordeliger voor jou zodra ik aantal zaken voor je moet uitvoeren. In een gratis intake-gesprek zullen we snel genoeg ontdekken wat het beste bij jou past.

 • Uurtarief € 50

  Uurtje factuurtje. Jij hebt een probleem die ik kan oplossen. Ik ga voor je aan de slag en na afloop van de opdracht (of aan het einde van de maand) ontvang je de factuur. Ideaal voor kleine werkzaamheden of kortdurende opdrachten. Ik hanteer altijd een starttarief van €50 als ik voor je aan de slag ga op basis van uurtarief.

 • Startpakket € 147

  Met het startpakket wordt jouw ActiveCampaign e-mailmarketing in orde gemaakt. Ik loop alle instellingen na, maak de benodigde lijsten aan, voorzie jou van één e-mailtemplate in jouw eigen huisstijl én zorg voor één opt-in formulier op je website die AVG-proof is. Jouw e-mailmarketing kan beginnen.

 • Automatiseren € 227

  Het blijkt dat jouw wensen de inhoud van het startpakket overstijgen. Je wilt ook graag een automatisering klaar hebben staan en er moeten koppelingen gemaakt worden met andere systemen. In een intakegesprek zullen we bekijken of dit pakket (5 uur) past bij jouw wensen.

 • I need you in my business € 397

  Misschien heb je wel meer nodig. Dit pakket (10 uur) is perfect als je jouw ActiveCampaign zaken uit handen wilt geven. Neem contact op voor meer informatie.

 • Be mine! € 750

  Jij hebt grootste plannen. Dit pakket (20 uur) is ideaal als er een groot project voor de deur staat dat je van A-Z uit handen wilt geven. Informeer naar de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Moeder van Zoë (3) en zwanger van de tweede, getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!