Zo vlecht je een perfecte taartraster

Ik houd enorm van appeltaart, maar het enige waar ik mij altijd aan ergerde was de slordigheid van het raster. Het deeg scheurde ook altijd waardoor ik geen fatsoenlijk raster kon maken. Tot ik op een dag een deeg had gevonden waar ik heerlijk mee kon werken. Nu kon ik eindelijk die strakke appeltaart maken

Lees verder

Wat staat er op mijn food bucket list?

Pauline van de foodblog Uit Pauline’s Keuken heeft een leuke food bucket list-tag bedacht en het leek mij leuk om haar vragen ook te beantwoorden. Als je het leuk vindt om ook deze tag te gebruiken dan is het wel zo lief om naar Pauline te linken. Op naar de vragen.

Lees verder

Oosters gemarineerde beenham

Warm of koud, beenham smaakt altijd goed. Toch prefereer ik een lekker broodje met koude beenham en een beetje mayonaisse. Maar laat je niet (mis)leiden door de foto’s, deze gemarineerde beenham smaakt ook lekker warm als avondmaal naast jouw portie aardappelen en groenten. Ik zag de beenhammetjes telkens weer in de supermarkt liggen, maar was altijd

Lees verder
appeltaartdeeg

Appeltaartdeeg

Vandaag weer eens een basisrecept en wel voor appeltaartdeeg. Appeltaart wordt eigenlijk met een soort van zanddeeg gemaakt, dus heel moeilijk is het niet. Daarom heb je net zo snel het deeg gemaakt met bloem in plaats van met een mix voor appeltaart. Hieronder volgt het recept dat ik fijn vind om mee te werken. 

Lees verder

Ultieme chocoladetaart

Oh yeah, ik heb het gedaan hoor. Ik ben tegen alle natuurwetten van het nieuwe jaar ingegaan en breng jullie de ultieme chocoladetaart. Zelf ben ik niet zo van de ‘gezonde’ voornemens in het nieuwe jaar. Ik blijf gewoon lekker doen zoals normaal: genieten van lekkers, maar altijd met mate. De chocoladetaart is ultiem, maar niet

Lees verder

Lekker eten in Andalusië

Mag ik even zeggen hoeveel zin ik heb om weer terug naar Andalusië te gaan nu ik dit artikel heb geschreven? Vorig jaar, eind april 2015, vertrokken Nicky en ik voor twee weken naar Andalusië om wat meer van het Spaanse vasteland te zien en van het eten te genieten. Na onze bezoek aan Valencia wisten we

Lees verder

Oosters gemarineerde beenham

Warm of koud, beenham smaakt altijd goed. Toch prefereer ik een lekker broodje met koude beenham en een beetje mayonaisse. Maar laat je niet (mis)leiden

Lees verder
appeltaartdeeg

Appeltaartdeeg

Vandaag weer eens een basisrecept en wel voor appeltaartdeeg. Appeltaart wordt eigenlijk met een soort van zanddeeg gemaakt, dus heel moeilijk is het niet. Daarom heb

Lees verder

Ultieme chocoladetaart

Oh yeah, ik heb het gedaan hoor. Ik ben tegen alle natuurwetten van het nieuwe jaar ingegaan en breng jullie de ultieme chocoladetaart. Zelf ben

Lees verder

Lekker eten in Andalusië

Mag ik even zeggen hoeveel zin ik heb om weer terug naar Andalusië te gaan nu ik dit artikel heb geschreven? Vorig jaar, eind april 2015,

Lees verder




profile picture Lian van Rens

Hier ontdek je hoe ik het doe! Op mijn blog deel ik praktische tips en inspirerende artikelen op het gebied van moederschap, online ondernemen én reizen met je gezin.

Ook vind je hier mijn archief aan recepten uit de tijd dat ik actief was als foodblogger.

Mijn MailBlue
ReizenReizen

Als foodblogger startte ik ooit mijn blogavontuur. Daarom heb ik een groot archief aan lekkere recepten. Zo nu en dan vind ik het leuk oude recepten een update te geven of nieuwe te delen. Deze vind je hieronder.

Moeder van Zoë (3), getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!