Wat voor

ben jij?

Mijn favoriete tools voor online ondernemen

Ik weet het nog zo goed: ik zei keihard JA tegen ondernemen, maar liep als snel aan tegen mijn onervarenheid en tekort aan kennis over welke systemen en tools handig zijn om als online ondernemer te gebruiken. Ik moest klanten gaan factureren, maar hoe doe je dat eigenlijk? Er moesten

Lees verder

Even iets anders...

Wat ooit begon als een foodblog met de naam Cakeje van Eigen Deeg is nu uitgegroeid tot een plek waar je praktische tips en inspirerende artikelen vind op het gebied van moederschap, online ondernemen én reizen met je gezin. Mijn archief aan recepten vind je ook nog terug voor als je, net als ik, graag de keuken induikt om iets lekkers te bakken.

Ik ben Lian. Een meisje, moeder, vrouw die met een zachte ‘G’ door het leven gaat en voldoening haalt uit andere mensen helpen. Ik ben een nerd op het gebied van automatiseringen bouwen in ActiveCampaign, maar mijn grootste passie is reizen door Amerika. Het liefst schrijf ik iedere dag over al mijn passies op deze blog. In realiteit lukt dat niet altijd. Des te meer waardeer ik jouw bezoek. Dank je wel en liefs!