Mijn favoriete tools voor online ondernemen

Ik weet het nog zo goed: ik zei keihard JA tegen ondernemen, maar liep als snel aan tegen mijn onervarenheid en tekort aan kennis over welke systemen en tools handig zijn om als online ondernemer te gebruiken. Ik moest klanten gaan factureren, maar hoe doe je dat eigenlijk? Er moesten videocalls ingepland worden, maar hoe?

Lees verder

Reizen met een camper door zuidwest Amerika

De meeste gezinnen die een rondreis door zuidwest Amerika willen maken, kiezen voor het reizen met een camper. Amber besloot dit ook met haar gezin te doen. In mei 2019 reisden zij met een camper door zuidwest Amerika. Eerder dat jaar deelde Amber al haar verhaal hier op de blog over de beslissing om met

Lees verder

Rondreis door Amerika 2019: 3x leuke dingen doen in Colorado

Onze dagen in Rocky Mountain National Park zitten erop. Tijd om de koffers weer in de auto te laden en verder te rijden. Onze reis neemt ons “dieper” in de staat Colorado, waar we al snel de veelzijdigheid van dit mooie gebied ontdekken. Van tevoren hadden we ook al ontdekt dat je Nederland kunt bezoeken.

Lees verder

Dit zijn de belangrijkste Amerikaanse feestdagen

Als je op reis wilt naar Amerika is het slim om van tevoren uit te zoeken of bepaalde feestdagen invloed kunnen hebben op je reisplannen. Zo houd ik zelf op z’n minst twee Amerikaanse feestdagen in de gaten die het begin en eind van het hoogseizoen symboliseren. Erg handig om te weten als je in

Lees verder

Zwemmen met zeekoeien in Crystal River Florida

Tijd om weer eens wat meer te gaan schrijven over onze eigen Amerika reiservaringen. Ik vind het superleuk om allerlei tips en weetjes over het rondreizen door Amerika met je te delen, maar het is natuurlijk net zo leuk om over onze persoonlijke ervaringen te lezen. Ik trap af met een van de meest bijzondere

Lees verder
profile picture Lian van Rens

Hier ontdek je hoe ik het doe! Op mijn blog deel ik praktische tips en inspirerende artikelen op het gebied van moederschap, online ondernemen én reizen met je gezin.

Ook vind je hier mijn archief aan recepten uit de tijd dat ik actief was als foodblogger.

Mijn MailBlue
ReizenReizen

Als foodblogger startte ik ooit mijn blogavontuur. Daarom heb ik een groot archief aan lekkere recepten. Zo nu en dan vind ik het leuk oude recepten een update te geven of nieuwe te delen. Deze vind je hieronder.

Moeder van Zoë (3), getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!