Ik heb ISGS: de veel gestelde vragen beantwoord

Ik heb idiopathische subglottische stenose, oftewel ISGS. Zo dat is een hele mond vol, maar het is wel de aandoening die in oktober 2020 bij mij is vastgesteld terwijl ik 16 weken zwanger was. Subglottische stenose betekent dat je een vernauwing hebt in je luchtpijp net onder je stembanden. Die

Lees verder

Wat voor

ben jij?

Ziet dit er leuk uit?
Check onze Amerika-reisvlogs voor nog meer crazy rides >>

Even iets anders...

Wat ooit begon als een foodblog met de naam Cakeje van Eigen Deeg is nu uitgegroeid tot een plek waar je praktische tips en inspirerende artikelen vind op het gebied van moederschap, online ondernemen én reizen met je gezin. Mijn archief aan recepten vind je ook nog terug voor als je, net als ik, graag de keuken induikt om iets lekkers te bakken.

Ik ben Lian. Een meisje, moeder, vrouw die met een zachte ‘G’ door het leven gaat en voldoening haalt uit andere mensen helpen. Ik ben een nerd op het gebied van automatiseringen bouwen in ActiveCampaign, maar mijn grootste passie is reizen door Amerika. Het liefst schrijf ik iedere dag over al mijn passies op deze blog. In realiteit lukt dat niet altijd. Des te meer waardeer ik jouw bezoek. Dank je wel en liefs!