Met DFDS naar Newcastle

Eind juni was ik uitgenodigd om met de boot van DFDS naar Newcastle te gaan. Het leuke aan dit reisje was dat Laura van Laura’s bakery ook mee was. Op dinsdagmiddag namen wij de boot vanuit IJmuiden en na een overnachting op de boot kwamen we woensdagochtend aan in de haven van Newcastle Upon Tyne. Wij hadden het getroffen met het weer, waardoor het zowel op zee als in Newcastle heerlijk vertoeven was. Kijk de vlog en ervaar zelf wat ik van mijn reis vond.

Met DFDS naar Newcastle?

Wil je net als Laura en ik ook samen met een vriendin deze reis maken? Er vertrekt iedere dag een boot van DFDS naar het ontzettend gezellige Newcastle. Klik hier voor het schema. Over een tijdje zal ik een extra blog delen over Newcastle zelf met daarin alle tips, hotspots en must-see’s van deze stad.

Mocht je bovenstaande video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Wil je meer video’s zien? Laat mij dit dan weten door je te abonneren op mijn kanaal en geef deze video zeker een duimpje omhoog.

Bedankt voor het kijken.

Liefs Lian

Ik ben door DFDS uitgenodigd om de overtocht van IJmuiden naar Newcastle te maken. De verdere inhoud van de reis was naar eigen invulling. Ik deel alleen content waar ik zelf achtersta, meer hierover lees je in mijn disclaimer.

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *