HÉT VOLLEDIGE PAKKET!

Jouw

Roadtripplanner

HÉT VOLLEDIGE PAKKET!

5 weken programma

Jouw USA Roadtripplanner duurt 5 weken. Tijdens deze weken plan jij onder mijn begeleiding stap voor stap jouw droomreis door Amerika. Jij bepaalt zelf wanneer je (wat) gaat boeken en houdt de controle in eigen handen.

online omgeving

Het programma is te volgen waar je maar wilt. Alle informatie staat in een online omgeving en de begeleiding vindt via video calls plaats. Op kantoor, in bad (liever niet tijdens een videocall) of aan de keukentafel...alles is mogelijk 😉

persoonlijke begeleiding

Omdat persoonlijke begeleiding de pijler is van dit pakket zijn er maar liefst drie contactmomenten van 60 minuten rondom het traject van 5 weken. Dit zorgt ervoor dat jouw droomreis werkelijkheid wordt. Een echte stok achter de deur!

5 modules

Jouw USA Roadtripplanner bestaat uit vijf modules. Iedere module heeft een ander thema. Alle thema’s sluiten nauw op elkaar aan en werken als een stappenplan om eenvoudig en overzichtelijk je droomreis naar Amerika te plannen.

24/7 back-up tot vertrek

Heb je tijdens het traject een vraag? Je krijgt toegang tot een speciaal e-mailadres waar je tot aan vertrek al jouw Amerikareis-gerelateerde vragen kunt stellen. Dus ook na de intensieve begeleiding blijft het mogelijk mij vragen te stellen.

extra materiaal

Naast de genoemde aspecten zit het pakket vol bonusmateriaal om het plannen van je reis te vergemakkelijken en je reispret te vergroten. Van extra (instructie)video's en bijlages tot handige tools. Aan alles is gedacht!

Wil jij weten of dit uitgebreide pakket waarmee je van A-Z onder mijn begeleiding een rondreis door Amerika plant iets voor jou is? Plan dan vandaag nog een gratis én geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in! Ik heb iedere maand maar beperkte plekken.

Amerika reiscoach

Probeer nu gratis!

De eerste module van het online programma gratis én geheel vrijblijvend uitproberen? Vul dan je naam en e-mailadres in en krijg direct toegang.

Wat anderen zeggen

Wil je meer weten?Menu
Search