5 weken programma

Jouw USA Roadtripplanner duurt 5 weken. Tijdens deze weken plan jij onder mijn begeleiding stap voor stap jouw droomreis door Amerika. Jij bepaalt zelf wanneer je (wat) gaat boeken en houdt de controle in eigen handen.

online omgeving

Het programma is te volgen waar je maar wilt. Alle informatie staat in een online omgeving en de begeleiding vindt via video calls plaats. Op kantoor, in bad (liever niet tijdens een videocall) of aan de keukentafel...alles is mogelijk 😉

persoonlijke begeleiding

Omdat persoonlijke begeleiding de pijler is van dit pakket zijn er maar liefst drie contactmomenten van 60 minuten tijdens het traject van 5 weken. Dat is intensief, maar zorgt ervoor dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

5 modules

Jouw USA Roadtripplanner bestaat uit vijf modules. Iedere module heeft een ander thema. Alle thema’s sluiten nauw op elkaar aan en werken als een stappenplan om eenvoudig en overzichtelijk je droomreis naar Amerika te plannen.

24/7 back-up tot vertrek

Heb je tijdens het traject een vraag? Je krijgt toegang tot een speciaal e-mailadres waar je tot aan vertrek al jouw Amerikareis-gerelateerde vragen kunt stellen. Dus ook na vijf weken intensieve begeleiding blijft het mogelijk mij vragen te stellen.

vele extra's

Naast bovengenoemde zitten er nog vele extra’s in dit pakket om jouw reispret te vergroten. Van welkomstvideo’s met extra uitleg tot versgebakken chocolate chip koekjes op je deurmat.

Jouw USA Roadtripplanner

Hét complete pakket
250 incl. btw
  • In 5 weken jouw droomreis van A-Z plannen
  • Advies-op-maat, persoonlijke begeleiding én informatie toegespitst op jouw wensen
  • Inclusief drie 1:1 gesprekken
  • Iedere week een e-book met duidelijke informatie over het plannen van een reis door Amerika mét bijbehorende tips en opdracht om direct mee aan de slag te gaanMenu
Search