Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Vliegen met kinderen: Jetkids by Stokke Bedbox

Als je kleine uk dan eindelijk die vliegtuigstoel heeft, dan is het wel een ontzettende luxe als je van zijn zitplaats een bedje kunt creëren. Een veilige plaats waar fijn gespeeld, gegeten en geslapen kan worden. Ik verdiepte mij in de mogelijkheden voor Zoë en ontdekte zo de Jetkids by Stokke. Van dit überschattige en multifunctionele rijdende koffertje bestaan twee varianten: de RideBox en de BedBox. De BedBox in de kleur Pink Lemonade kreeg ik toegestuurd om uit te proberen en ondanks dat we er nog niet mee hebben gevlogen ben ik er nu al blij mee.

De BedBox is gemaakt voor in het vliegtuig en maakt van een economy-stoel een waar paradijs voor je kind. Zoals Stokke zelf zegt: “Geschikt voor peuters en kinderen van 1-7 jaar in het vliegtuig en vanaf 3 jaar als ride-on koffer. Goedgekeurd door de meeste luchtvaartmaatschappijen.” Een kindje kan de koffer ook makkelijk zelf trekken, want het is ontzettend wendbaar en licht van gewicht.

Ik laat je de Jetkids by Stokke BedBox in de video zien, zodat je een goede indruk krijgt van het product. Ik kan zelf niet wachten om ‘m in de zomer te gaan gebruiken voor onze reis naar Denver, Colorado. 

GEEN VIDEO MISSEN?

Wil je geen video missen abonneer je dan hier (volledig gratis) op mijn kanaal. Ook zou ik het hartstikke leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog geeft en/of een reactie achterlaat wat je ervan vond.

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier om hem af te spelen. Heel erg bedankt voor het kijken, volgen en abonneren. Tot snel weer!

Liefs Lian

Pin deze foto om dit artikel op te slaan op Pinterest. Dankjewel!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Moeder van Zoë (3), getrouwd, online onderneemster, ActiveCampaign-VA, levensgenieter, Amerikareisjunkie én Amerika-reisexpert wanneer er geen pandemie heerst. Ik houd ontzettend van zoute drop. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?!