Tijdelijk verkrijgbaar: Heel Holland Bakt bakproducten

september2014

Dit wilde ik gewoon even met jullie delen. Ik was de Allerhande van september aan het doorbladeren en de Heel Holland Bakt bakproducten vlogen mij om de oren. De producten zijn niet alleen leuk voor de fans van het bakprogramma, maar ook heel erg mooi om te zien – al zeg ik het zelf.

Naast bakaccessoires zoals hierboven te zien is vind je ook een basis biscuit, parelsuiker, bakvaste chocolade chunks, marsepijn en heel veel meer in de productserie die tijdelijk verkrijgbaar is en waarbij geldt op=op! De non-food producten zijn zowel via Bol.com als Albert Heijn te verkrijgen, de food producten uitsluitend bij Albert Heijn en dan ga ik er even van uit dat ze ook alleen maar bij de grotere filialen te verkrijgen zijn.

Ik vind het best wel een leuke reeks producten. Zo vind ik de plank erg mooi en ook niet te duur en ik ben ook wel erg benieuwd naar die bakvaste chocolate chunks. Hieronder even de producten hierboven op een rijtje die dus allemaal via Bol.com of bij de Albert Heijn te koop zijn.

 1. Heel Holland Bakt koekjesstempel
 2. Heel Holland Bakt taartvormen
 3. Heel Holland Bakt serveerplank
 4. Heel Holland Bakt tulbandbakvorm mini
 5. Heel Holland Bakt afkoelrooster – past perfect op de serveerplank
 6. Heel Holland Bakt bakbonen in glazen pot

Alle bovenstaande en niet genoemde Heel Holland Bakt bakproducten kun je vinden en bestellen via deze link.

De Heel Holland Bakt bakproducten zijn t/m 12 oktober 2014 te koop. Dat geeft jou de mogelijkheid om gezellig mee te bakken terwijl het tweede seizoen loopt. Afgelopen zondag was namelijk de tweede aflevering van seizoen twee  op NPO 1 te zien en de serie loopt nog t/m 26 oktober.

Kijk jij ook Heel Holland Bakt en wat vind je van deze serie bakproducten?

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

4 Reacties

 • Wat een superleuke producten!
  Heb de nieuwse allerhande nog niet, dus extra leuk om dit te zien.
  Ga gauw even de link bekijken…
  Lieve groet, Rensina

  Reageer
  • Bij de AH krijg je dus nog allemaal non-food producten die net even iets anders zijn. Misschien ook leuk voor sommigen.

   Reageer
 • Wat een leuke spullen! Ik heb gelijk even rondgekeken op bol.com. Van de week eerst even naar de AH, de theedoeken zien er ook leuk uit!

  Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *