ontvang toegang tot module 1 geheel gratis

Maak jouw droomreis naar Amerika werkelijkheid met mijn hulp! Met Jouw USA Roadtripplanner is uren het internet afstruinen op zoek naar informatie over het plannen van een rondreis door Amerika verleden tijd. Alle informatie die je nodig hebt is verzameld en terug te vinden in één online omgeving inclusief handvatten om er direct mee aan de slag te gaan. Probeer nu de eerste module geheel gratis uit en ontdek hoe ik jou kan helpen!

online omgeving

Het programma is te volgen waar en wanneer je maar wilt. Alle informatie staat in een online omgeving verdeeld over 5 modules. Waardoor je op ieder moment van de dag, in de trein, in bad of aan de keukentafel, alles op je gemak kunt doornemen.

Video's en meer

Om je te begeleiden bevat iedere module een welkomstvideo met extra Amerika reistips en vind je daarnaast een groeiend aantal instructievideo's en bijlages om je verder op weg te helpen.

5 modules

Jouw USA Roadtripplanner bestaat uit vijf modules. Alle modules sluiten op elkaar aan. Aan de hand van een duidelijk stappenplan in de vorm van opdrachten maak je jouw droomreis naar Amerika werkelijkheid.

vragen stellen

Natuurlijk is het mogelijk om vragen te stellen. Je staat er niet alleen voor. Je krijgt toegang tot een speciaal e-mailadres zodat jouw vragen niet verzuipen in mijn inbox en tijdig beantwoord kunnen worden.

route plannen

Omdat het bedenken, maken en plannen van de route soms een hele opgave kan zijn, bied ik bonus-ondersteuning in dit onderdeel. Ben je aan de slag gegaan met het maken van je route, dan krijg je mijn persoonlijke feedback en hulp als je er niet uitkomt.

Meer nodig?

Naast dit programma bied ik maatwerk, 1:1 sessies of boek direct de uitgebreide begeleiding waarbij je dit programma volgt in combinatie met 1:1 begeleiding plus persoonlijke aandacht én hulp!

ontvang toegang tot module 1 geheel gratis