Dé vijf zomer musthaves voor baby’s

 

We hebben al een paar hele mooie dagen gehad en ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen. Het is immers pas lente. Om voorbereid te zijn op die zomerdagen heb ik de vijf zomer musthaves voor baby’s samengesteld. Ze spreken eigenlijk allemaal voor zich, maar ik ben zelf wel erg te spreken over deze producten en wilde ze daarom graag met jullie delen. Zoë is natuurlijk al met 6 maanden oud op vakantie geweest naar Florida, waar we al volop hebben kunnen ervaren wat dé zomer musthaves voor een baby zijn. 

1. Zonnebrand

Ondanks dat je direct zonlicht zoveel mogelijk moet vermijden is het nog steeds belangrijk dat je het tere babyhuidje goed insmeert. Momenteel gebruiken we de Niveau Sun Kids Protect & Sensitive roller. Deze is vrij van parfum en de roller is echt super handig. In een mum van tijd heb ik Zoë ingesmeerd. Ik hoor echter ook veel goede verhalen over de zonnebrandcrème van Naïf. Ik ben sowieso fan van de Naïf babyproducten. Zoë heeft namelijk een gevoelig huidje en krijgt van andere merken lotions bultjes. Bij Naïf is dit niet het geval, dus die wil ik deze zomer ook nog gaan proberen.

 

2. zonnehoedje

Op de fiets, in de wandelwagen of op het strand, een zonnehoedje is gewoon dé accessoire voor de zomer. Is er zon dan heeft Zoë dit leuke panterhoedje van Mini Rodini op. Geen felle zon op haar hoofd of in haar ogen. Dit hoedje moet dus ook eigenlijk op nummer 1 staan van dit lijstje. Het hoedje is gemaakt van een lichte stretchstof en voelt daarom lekker zacht aan voor je baby of dreumes. Ze hebben het hoedje trouwens ook in andere printjes, zoals ik hierboven al laat zien. Ik ben echt fan van dit hoedje en ben blij dat ik de investering heb gedaan, want eerlijk is eerlijk Mini Rodini is niet goedkoop.

3. UV shirt

Een UV-shirt of pakje vind ik een absolute must en gelukkig zijn ze tegenwoordig ook heel hip en leuk. Vooral het merk Beach Bandits heeft leuke shirts en pakjes voor zowel jongens als meisjes. Ze zijn ook al beschikbaar in de kleinere babymaten. Super handig om thuis te hebben liggen en zeker een dikke must als je op strand of zwembad vakantie gaat. Zoë is uit haar UV shirtjes voor Florida gegroeid, dus hier moet er nog een aangeschaft worden voor de zomer. Ik kies zelf het liefst voor een shirtje, zodat ik Zoë makkelijk kan verschonen en alleen een broekje hoef uit te trekken.

4. zwemluiers

Eigenlijk zijn zwemluiers niet per se een zomer musthave, maar gewoon een het-hele-jaar-door musthave. Wij gaan ook wel eens met Zoë naar het zwembad bij ons in de buurt en op vakanties zorgen we ook dat er ergens gezwommen kan worden. Of dit nu binnen of buiten is, lekker zwemmen met de kleintjes is zo leuk. Voor in je eigen tuin is het misschien niet per se nodig, maar ik trek haar met gemak zo’n luier aan en uit en ik weet dan gewoon dat eventuele ontlasting opgevangen gaat worden. Ideaal en bij ons dus veelgebruikt.

5. babybadje

Tja, als je jouw baby of dreumes dan eenmaal goed beschermd hebt tegen de zon, dan is het eindelijk tijd voor dat gespetter in het water. Misschien heb je geen zin om een groot badje aan te schaffen en dat hoeft ook niet. Dit kleine badje past zelfs op een balkon en is groot genoeg dat je zelfstandig zittende baby of dreumes er in kan zitten en spetteren. Blijf natuurlijk altijd bij je kind als je hem of haar laat spelen in een badje, hoe klein het badje ook mogen zijn.

Misschien vind je al die zonbescherming mega overdreven, maar ik ben zelf een persoon met een lichte huid en als kind heel vaak verbrand. Geloof mij als ik zeg dat je geen enkele baby of kind een plezier doet met een verbrande huid. Laat staan wat de gevolgen zullen zijn op latere leeftijd. Nee, geef mij maar bovenstaande zomer musthaves voor de baby voor gegarandeerd fun in the sun.

En om eerlijk te zijn vind ik die UV shirtjes en zonnehoedjes ook gewoon uber schattig staan. Geniet van de zomer, maar bescherm die kleintjes alsjeblieft.

Liefs Lian

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *