Ben jij klaar om ActiveCampaign voor jou te laten werken?

Ben jij klaar om ActiveCampaign voor jou te laten werken?

Je bent in het bezit van een ActiveCampaign of Mailblue account, en je hebt waarschijnlijk al het een en ander zelf uitgezocht. Helemaal top!

Alleen NU loopt je vast. Want die ene funnel werkt toch niet helemaal zoals je had gehoopt, ben je alsnog veel tijd kwijt aan contacten handmatig doorzetten en eigenlijk is je account gewoon een zooitje geworden…Zonde!

Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Alleen je weet niet hoe. Wat jij wél weet is dat je het maximale wilt halen uit je e-mailmarketingsoftware en het liefst zoveel mogelijk van je bedrijfsprocessen wilt automatiseren. Yes, snap ik!

De voordelen van ActiveCampaign (Mailblue)

gratis-weggever-avg-proof

Automatisch e-mails versturen

Met een online cursus kun je in minder tijd, meer mensen helpen en houd jij tijd over voor andere dingen! Maar dat betekent niet dat je erop zit te wachten dat je die tijd kwijt bent aan het opstellen en versturen van e-mails iedere keer dat er weer een nieuwe klant met de cursus start. Met ActiveCampaign automatiseer je heel eenvoudig je online cursus, challenge of andere e-mailfunnel, zodat je pas ECHT tijd over houdt om nog meer te doen waar JIJ blij van wordt.

Dé plek voor je e-mailmarketing

“Met een gratis weggever komen die klanten vanzelf!” Jij weet ondertussen dat je daar wel iets meer voor moet doen. Daarom heb je waarschijnlijk al een volledige strategie bedacht. ActiveCampaign is de plek om alles rondom je e-mailmarketing in te richten. De mogelijkheden om van je leads klanten te maken zijn eindeloos. Maak gebruik van lijsten én tags om inzicht te krijgen in wie je klanten zijn en gebruik ze in combinatie met passende e-mailfunnels én gerichte campagnes om jouw expertise te tonen en ze vervolgens een onweerstaanbaar aanbod te doen.

1
3

Koppelingen maken én systemen automatiseren

ActiveCampaign is een fantastisch e-mailmarketingsoftwaretool omdat je het met verschillende andere online diensten kunt koppelen. Er valt zoveel meer te automatiseren met ActiveCampaign dan alleen je e-mails na die gratis weggever. Alleen al een koppeling met WooCommerce zal je leven als online ondernemer een stuk aangenamer maken. Maar het stopt niet daar, denk bijvoorbeeld ook aan koppelingen met je website, je online webinars en een geautomatiseerde afsprakenkalender.

Nog geen activecampaign (mailblue) account?

start vandaag een gratis en vrijblijvend proefaccount aan

Dit is hoe ik kan helpen

“Formulieren, tags, campagnes, funnels, automatiseringen, lijsten en contacten… Het is echt een groot zooitje geworden, Lian!” Is het tijd voor een grote schoonmaakbeurt? Ik zorg dat alles weer vlekkeloos loopt en op elkaar afgestemd is. Jouw ActiveCampaign account krijgt een Marie-Kondo make-over waar je u tegen zegt.

.

Ik snap als geen ander hoe fijn het is als alles bij elkaar past en op elkaar aansluit. Jouw huisstijl verwerk ik in de formulieren en e-mail templates zodat alles bij elkaar past. Naast dat alles er mooi uitziet, zorg ik er natuurlijk ook voor dat het werkt.

.

Je hebt wellicht al de perfecte strategie voor je gratis weggever bedacht, maar hoe bouw je nu (letterlijk) die salesfunnel in ActiveCampaign? Met liefde en zorg richt ik jouw salesfunnels, oftewel automatiseringen, in zodat alles klopt. Niet is mij te complex!

ActiveCampaign en Woocommerce gaan zo fijn samen. Jij wilt er toch ook voor zorgen dat jouw betalende klanten direct aan de slag kunnen met jouw online dienst of digitale product? Maar ook als je tastbare producten verkoopt kan een koppeling het verschil maken. Dit gaat je zoveel tijd opleveren!

.

Wordt je ook zo gek van al dat heen en weer gemail en heb je het idee dat je wel wat bedrijfsprocessen met ActiveCampaign kunt automatiseren. Naast technische hulp, geef ik ook praktisch advies, ik kijk met je mee en ondersteun jou bij het optimaliseren en opschalen van je bedrijf!

.

Dit zijn maar een paar simpele voorbeelden, want eigenlijk regel ik alles dat mogelijk is in ActiveCampaign. Vraag daarom naar de mogelijkheden én ontdek wat ik voor jou kan doen.

Ik ben Lian en op deze pagina betekent dit dat ik jou kan helpen bij het succesvol inzetten van ActiveCampaign voor jouw online onderneming. Naast ActiveCampaign-nerd ben ik moeder, content creator en run ik USA Roadtripplanner. Alhoewel dat laatste een tijdje stil kwam te liggen door de pandemie en zodoende sloeg ik een andere weg in als online ondernemer.

Ik zag andere online onderneemster aanmodderen met hun e-mailmarketing en automatiseringen in ActiveCampaign dat ik spontaan besloot daar hulp en ondersteuning in aan te bieden. Dit werd al gauw een succes met een wachtlijst aan klanten.

Want ik weet hoe het als online ondernemer is om je eigen e-mailmarketing in te moeten richten in ActiveCampaign. Mijn eigen digitale producten, reiscoach-diensten, online cursus en salesfunnels waren allemaal geautomatiseerd. Door alles zelf te doen én hulp te hebben ingeroepen van een online marketeer, heb ik mij wegwijs gemaakt in een systeem en wereldje waar jij als ondernemer ook graag actief in wilt zijn. Na tientallen klanten succesvol geholpen te hebben met het meedenken, bouwen en instellen van hun automatiseringen in ActiveCampaign is die ervaring alleen maar gegroeid.

Dé Activecampaign
VIP Masterclass

Als het op ActiveCampaign aankomt draai jij je hand er niet voor om, om het werk zelf te doen. Volledige uitbesteden is dan ook niet wat je zoekt, tenminste niet nu. Maar je wilt wel hulp, want je hebt een probleem waar je simpelweg niet alleen uitkomt bij gebrek aan tijd, kennis of een beetje van beiden. Eigenlijk zou je wel het advies van een ActiveCampaign-expert kunnen gebruiken die jou snel op weg helpt zodat je het vervolgens verder zelf kunt oppakken. Laagdrempelig, snel en direct is wat mijn VIP Masterclass zo briljant maakt.

Wat krijg je?

  • Een 60 minuten durende masterclass helemaal voor jou alleen! (Indien nodig plannen we een dubbele VIP Masterclass in en heb je 120 minuten)

  • Tips en adviezen die jouw probleem gaan oplossen, bovendien worden eventuele voorbeelden, daadwerkelijke oplossingen en concrete handelingen direct in jouw ActiveCampaign account uitgevoerd. Win-win!

  • Na afloop ontvang je de opname van de VIP Masterclass zodat je alle acties, voorbeelden en instructies nog eens rustig op je gemak kunt terugkijken (zo vaak je wilt).

  • Als kers op de taart ontvang je een verslag  van de call, inclusief de gegeven tips en adviezen op een rij zodat jij het op je gemak door kunt lezen.

Het resultaat?

Op een laagdrempelig en mega snelle manier heb jij je weer de controle over je  ActiveCampaign. Loopt die funnel weer naar wens, is je account opgeschoond en je vraagstuk beantwoord. Met een beetje geluk hoef je zelf niet meer veel uit te voeren en als dat wel moet dan heb je niet alleen een stappenplan daarvoor in handen maar ook nog een instructievideo op maat. Jij kunt weer verder en hoeft je niet langer druk te maken om jouw ActiveCampaign.

Belangrijk om te weten!

€99/€197 excl. btw | Start is op basis van beschikbaarheid | Tijdlijn: +/- 1-5 werkdagen

Maatwerk

Je bent op zoek naar maatwerk? Iemand die het voor je uitvoert?

Helemaal logisch, want de mogelijkheden van ActiveCampaign zijn oneindig en het laatste waar jij zin in hebt, is dat je het zelf moet uitvoeren. Daar heb jij geen tijd voor (en eigenlijk ook geen zin in). 

Belangrijk om te weten is dat ik momenteel alleen nog maar voor een exclusief clubje klanten uitvoerend werk doe. Er is echter altijd een kans dat ik ruimte heb voor een nieuw (tijdelijk) project. Misschien ben jij wel de gelukkige!

Neem contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

zij gingen jou voor

Informeer naar de mogelijkheden