10x opblaasbare lekkernijen voor in het zwembad

Daar ben ik weer en hoe! Als het niet hoeft dan laten we de oven uit en duiken we veel liever het zwembad in. Daarnaast staat de zomer voor de deur en gaan we met z’n allen op zoek naar zon, zee en strand. Daarom presenteer ik jullie vandaag een verzameling van opblaasbare lekkernijen voor in het zwembad of op dat strand. De trend begon volgens mij met de opblaasbare donut, maar tegenwoordig vind je zo’n beetje van iedere food-item een opblaasbare variant. Want ook de opblaasbare tompouce vergaarde immense populariteit en is inmiddels overal uitverkocht en niet meer te verkrijgen. Maar geen nood, want voor iedere foodie is er wel een andere kekke opblaasband of luchtbed te vinden. Ik zette tien opblaasbare lekkernijen voor je op een rijtje, zodat jij deze zomer, en op vakantie, de show kunt stelen. 

1. opblaasbare pizzapunt

Een beetje gek om jezelf als pizzatopping te presenteren, maar het voordeel is dat je er wel lekker op kunt liggen. Ik vind deze pizzapunt ongezond leuk!

2. opblaasbaar ijsje

Dit ijsje is razend populair, want dit luchtbed is nauwelijks meer te verkrijgen. Ik snap het wel: leuk, simpel en lekker.

3. opblaasbare donut

De opblaasbare donut vind je overal en ik blijf ‘m leuk vinden. Dat moet ook wel, want hij ligt bij mij in de kast en ik heb er afgelopen zomer heerlijk op rondgedobberd in Zuid-Frankrijk.

4. tompouce strandbal

Ben je niet zo van het dobberen en zoek je wat meer actie? Dan is een strandbal misschien meer voor jou. Deze is versierd met de vertrouwde HEMA tompouce. Catch!

5. opblaasbare banaan

Wil je iets gezonder doen? Kies dan een banaan als jouw zwembadpartner.

6. opblaasbare frietjes

Deze wil ik zelf hebben, want hoe leuk en lekker Amerikaans is dit luchtbed… Ook de perfecte maat om lekker op te liggen.

7. opblaasbare stroopwafel

De stroopwafel is hét Nederlandse koekje, dus wil je op het strand in Spanje laten zien waar jij vandaan komt dan moet je zeker weten deze opblaasbare stroopwafel aanschaffen.

8. opblaasbare ananas

Is de ananas nog steeds populair? Volgens mij wel, alhoewel de ananastrend vast een keer op zijn einde loopt. Voordat het zover is kun je zeker nog even hip doen met een ananasluchtbed.

9. opblaasbare avocado

Deze is voor alle ‘fitgirls’ en ‘fitmoms’ onder mijn volgers, want je kunt ook al ronddobberen in een avocado. Geintje natuurlijk, maar het is wel mega hip om in een avocado rond te drijven…denk ik.

10. opblaasbare watermeloen

Net zo simpel als die donut, maar net even iets anders. Deze watermeloen zwemband is een tikkeltje gezonder en het drijft net zo lekker. Met een watermeloen blijf je de hele zomer fris en fruitig.

Welke opblaasbare lekkernij is jouw favoriet en neem jij mee op vakantie?

Liefs Lian

Lian-30-scaled.jpg

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

2 Reacties

  • Haha wat briljant! Ik wist niet dat er zoveel soorten waren. Doe mij toch maar de donut of watermeloen (maar EIGENLIJK gewoon de unicorn!)

    Reageer
  • Super leuk! ik ga even kijken tussen welke ik ga kiezen voor deze zomer. De donut lijkt me toch ook wel gaaf om te hebben hoor.

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *