10 food confessions tag

10foodconfessions

Nu de hype een beetje is gaan liggen, ik het heel eventjes heel erg druk heb met het opstarten van een nieuw schooljaar (ja, ik ben docent en nee, ik ben geen full-time blogger) en deze tag stiekem wel heel leuk vond om tussendoor te doen heb ik besloten vandaag 10 food confessions met jullie te delen. De tag is bedacht door Leonie ter Veld van Gewoon Wat Een Studentje ‘S Avonds Eet en is al door vele foodbloggers gedeeld. Ik kan er veel over zeggen, maar ik denk dat ik maar gewoon moet beginnen. Drum roll, please.

  1. In tegenstelling tot veel vrouwen ben ik helemaal niet zo’n chocoladefreak, tenzij het een triple chocolate fudge cake is (of zoiets).
  2. Ik verzot ben op salmiakdrop en dan om precies te zijn die ouderwetse salmiaktongen die je nog bij de Hema kunt kopen.
  3. Van kleins af aan doe ik zo veel beleg op mijn brood dat ik eigenlijk beleg met brood eet, in plaats van brood met beleg. Oh, en bij mij mag er gerust een dikke laag boter op. Lekker smeuïg.
  4. Wanneer ik een frikandel eet deze het liefst dip in een mengsel van mayonnaise en satésaus.
  5. Ik (bijna) nooit kook en het een regelrechte ramp is dat mijn man nu af en toe een paar dagen per week in het buitenland moet werken en ik dus voor mijzelf moet koken.
  6. Knakworsten, bokworsten, hot dogs. Ik eet dit het liefst als lunch op mijn vrije dagen tot ik er volledig misselijk van wordt.
  7. Ik het leukste onderdeel van verjaardagen vind wanneer de hapjes op tafel komen. Aanvallûh!
  8. Ik uit Limburg kom, maar nog steeds niet snap waarom iedereen wild wordt van vlaai. Nogmaals, doe mij maar een triple chocolate fudge cake (of zoiets).
  9. Ik van witlof letterlijk ga kokhalzen. Gekookt of rauw maakt geen verschil.
  10. Ik het nooit zo snap wanneer mensen iets niet lusten, maar het ook niet snap wanneer mensen mij niet begrijpen omdat ik bepaalde dingen niet lust 😉

Volgens mij valt het allemaal wel mee. Heb jij nog bepaalde rare gewoontes of voorkeuren op het gebied van eten die je durft te delen?

Afgelopen donderdag is trouwens een recept voor een ontzettende lekkere cheesecake online gekomen. Heb jij ‘m al gezien? En heel binnenkort ga ik je precies vertellen hoe je een goodiebox kunt winnen die ik voor jullie heb samengesteld – terwijl ik dit schrijf wacht ik nog op de laatste goodies. Alleen maar leuke en lekkere dingen hier op de blog!

Liefs Lian

Lian - dia 1

Van altijd denken dat ik het ‘net niet’ was als blogger tot zelfstandig online onderneemster met een kickass bedrijf. Ik hou van dubbelzoute drop, mijn zwarte Birckenstocks sandalen en Nicci French boeken lezen. Het is mijn doel andere vrouwen te helpen om in hun eigen kracht te staan als moeder, online onderneemster of een mix van allebei!

Alle categorieën

Aanraders

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *